Ässade tentan!

Fortfarande sjuk men trots allt glad! Fick reda på att jag klarade min tenta i projektledning idag! Hurra! Jag ska hämta ut den nästa vecka så jag ser mer exakt vad för resultat jag fick och vad jag missade på. Det kändes som att det gick jättebra så jag hoppas på ett solklart resultat!

Annars har jag inte orkat med någonting idag. Plockat lite i lägenheten och försökt ta det lugnt. Jag vill må så bra som möjligt imorgon så att jag kan jobba och tjäna lite pengar.

Nu måste jag göra ett litet ryck. Hoppa in i duschen och ge mig av till Sundbyberg för att hämta upp mitt nya Xbox 360! Jag ska köpa spelet Mass Effect också på vägen... Biowares senaste mästerverk! Spännande!


Antiklimax

Det är bara att glömma Cafét ikväll. Helt förstörd, krossad, tillintetgjord av en fjantig förkylning! Goddamnit... Lyxar till med varma koppen, filt och snörvel istället... Yey.

Impulsen

Tis 27 nov

Jag har gjort det igen... Handlat på impuls. Min stora last och vapendragare här i livet.

Igår tänkte jag att det kunde vara kul med en Xbox 360. Idag gick jag mest på kul in och kollade på blocket. Hittade ett komplett paket med 3 (skit)spel och en extra handkontroll. Pris: 2500.

image58

Hur kan jag tacka nej till en sådan deal? Det går ju inte! Sagt och gjort. Ringde upp för att kolla om den fanns kvar vilket den gjorde. Jag hörde mig själv säga orden "Jag tar den" samtidigt som jag inte riktigt hade bestämt mig! Jag kan inte hindra mig själv! När jag lagt på luren kom jag på att jag faktiskt inte har pengar att lägga på en ny spelkonsol. Jag blev tvungen att sälja av lite olja...

Jag är väldigt nöjd med köpet en så länge, men ångesten kryper på när jag inser vad jag skule behövt lägga pengarna på egentligen...

Someone please call 911

Mån 26 nov

För imorgon festar jag och Camilla med Wyclef Jean på Café Opera. Det blir mat, dryck och förhoppningsvis lite entertainment ;) Fugeela!


"If this is the kind of love that my old folks used to warn me about, then baby, I'm in trouble..."


- Edit -


Vaknar upp. Ont i halsen, snorig som fan... Måste kurera mig om det här ska gå vägen. Sängläge.

"If this is the kind of förkylning that my mom used to warn me about, then baby, I'm in trouble..."


Heavenly Sword - Den himmelska makten!

Idag blev jag av med min Playstation 3-oskuld. För första gången fick jag på allvar latja runt med den fjäderlätta, trådlösa kontrollen. Samma kontroll som jag häcklat lite i smyg eftersom det i princip är densamma som till Ps2:an. Men jag tar tillbaka allt som jag har sagt. Varför uppfinna hjulet på nytt? Jag älskar den där lilla gyroförsedda mackapären!

Spelet på agendan var "Heavenly Sword". Ett spel om en rödhårig vixen utrustad med ett svärd mäktigt nog att tillintetgöra en hel armé... På riktigt alltså! Precis som i spelet "God of War" får jag samma känsla av den absoluta makten när jag tar rollen som den hämndlystne Nariko och förlöser stort våld över de som står i min väg! Otroligt smidigt och förjäkligt snyggt! Trots allt en "God of War"-klon där jag mest button-mashar okontrollerat för att plöja mig fram mot mitt mål. Okontrollerat men ändå kontrollerat... Motsägesefullt men sant.

                                   

Jag vet nu att något av det första jag ska inhandla när jag kastar mig in i ekorrhjulet igen är en Ps3, Heavenly Sword samt en mumsig 42" väggtv :P Habegäret är väckt och jag tror att det blir svårt att släcka!

                          
 

Oldboy

Jag har precis kollat på en seriöst störd film vid namn "Oldboy", ett koreanskt mysteriedrama från 2003.

Filmen handlar om bråkstaken Oh Daesu som i början av filmen blir kidnappad och satt i ett litet rum inrett med endast en säng, dusch och tv. Efter 15år blir han utan anledning frisläppt och får därmed möta världen. Oh Daesu har minst sagt svårt att anpassa sig... Nu startar jakten på personen som hållit honom fången i alla dessa år. Frågan som Oh Daesu självklart vill ha svar på är; Varför?

Mycket bra film, helt klart en av de bättre jag har sett på länge! Gillar man drama, konstigheter, "aha"-slut och kan stå ut med det koreanska språket så är det bara att hugga tänderna i den här på en gång! Yaowsa!


Lugn och skön myshelg

Jag har haft en alldeles underbar ledighet hemma med Camilla i helgen! Vi gjorde egentligen inget speciellt, vi tog det bara lugnt på hemmaplan. Vi åt god mat, drack vin, kollade på film, bakade kaka, spelade spel (mkt skrik och panik!) mm. Jag hade riktigt riktigt roligt :) Det är så himla skönt att ha träffat en människa som man kan umgås med på så många olika plan :) I do love you woman :P

Lite highlights från helgen då?

Mcdonalds, filmkväll plus ett litet nattligt korståg på stan mellan 02:30 - 03:30 :P
Second Hand-jakt på söder och Sillbrunch (mmm, saknades bara en nubbe och lite västerbotten ;)
Lekte rövare inne på BR leksaker...
Kött + Rödvin = Sant 
Mario Party kan faktiskt vara lite party även om man bara är två spelare ^_^
Kak-bonanza hos Veronica! (Hurra-Hurra! 27år!)

Lite lowlights också...

Fick hem min "skräddarsydda" kostym i söndags... Brun, axelvaddar, tyg, tyg och tyg... Faan... Pengar i sjön men så går det när man köper grisen i säcken! Jag ska trösta mig med att köpa en ordentlig kostym nästa helg istället!

Ikväll blir det chill med Okami, filmen Oldboy och boken Snabba Cash (måste läsa vad allt fuzz is about...).

Pinsamt...

Jag har kommit på mig med att digga Mange Schmidts nya låt "Tala ut"... Pinigt. Men inte lika pinigt som att jag hittade ett blåmärke på armen från igår. Aj faan, jag drog på arslet på vägen hem! Kunde jag inte bara ha fått glömma det :)

Core

Det blev en härlig onsdagskväll annat till trots. Fick fint besök i form av Jeppe, Agge, Nicki, Flamm, Sara, Carro och Danielle(a?). Vi lyssnade på musik, pratade politik, film och drack öl. Otroligt roligt :)

Efteråt stack vi till kåren som faktiskt var riktigt mysig. Inte så mkt folk men alldeles lagom. Efter stängning gick jag på en sorglig efterfest där jag i princip vände i dörren.

Nu är jag galet hungrig! Ikväll tror jag att jag bara ska slappa framför tv-spelet Okami :P

...

"Bet man i snoppen- får böter
Sverige 14 nov 09:25

En 22-årig kvinna från Skövde har dömts till dagsböter efter att hon
bitit en man i snoppen.

Det hela inträffade på ett gatukök då kvinnan gick fram till mannen
och erbjöd honom oralsex. När han tackade nej slet hon av hans byxor
och bet honom. Kvinnan själv säger sig ha varit för berusad för att
komma ihåg, men både vittne och rättsintyg styrker det mannen
berättat, rapporterar SR Skaraborg."

Tony undrade varför jag tackade nej... Vad kan jag säga? I'm spoken for ;)


Trött på mer än ett sätt...

Kan man vara ibland, just nu har jag insomnia och det suger! Snaaaaark! Jag vill bara sova nu men det verkar inte som att det blir av. Hatar när det blir så. Orkar inte vända och vrida på mig längre så jag skriver några rader istället.

En ganska trög dag i skolan, handledningen i programmering gick sådär. Kollade på Thelma & Louise på filmkursen. Bra film.

På kvällen blev det promenix, lite hemmaträning och till sist bastu med Niklas, Gabriel och August. Toppat med lite Heroes.

zzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blablabla, nu ska jag kolla tv...

Du är som en Priest som inte healar!

Hahaha, jag måste få vara lite nördig också. Onlinespelsskämt i "Parlamentet";





Ni kvinnor snackar om att föda barn...

Men ni kommer aldrig att förstå hur det är att vara förkyld som kille...  Watch and learn ladies ;)



Farsdag

Idag är det söndag och farsdag. Ska träffa Emil om en timme och få se hans nya lya på "Öfvre" :) Så orättvist att han ska få sitta med en fräsig lya i innerstan när kosmos är fullt medveten om att jag behöver den bättre ^_^

Ikväll ska jag äta middag med far, carina och systrarna. Det ryktas om lax :P

Middagen med Jesper och Carro i fredags var kalas! Vi köpte så mycket tacos att vi kunde ha mättat en liten kolloni i Afrika! Efter middagen gömde sig jag och Jesper i bastun medan Camilla och Carro återupplevde deras fjortis-era. Mycket mat, vin, Hanson och tillbakablickar och till sist taxi hem till sängen!

Igår blev det en superslapp lördag. Jag och Camilla låg hemma hela dagen och kollade på film, spelade spel och tog det lugnt. På kvällen lagade Milla en jättesmarrig lax på spenatbädd som intogs med vitt vin. Senare tittade vi på "Freaky Friday"... Eller ja, Camilla tittade och jag låg i koma :) Tröttmössa ;)

Imorgon åker jag tillbaka till Skövde några dagar igen. Vore mycket härligare att få stanna hemma med favoritflickan... Jag hoppas att veckan går fort så att jag snart är tillbaka igen! Då blir det fest signerat spelföretaget Paradox!

Torsdag

Det blev ingen "upp i ottan"-morgon idag eftersom jag hade problem med att somna igår natt. Låg och snurrade till halv tre :( Men jag har varit duktig ändå i veckan med käk och hemmaträning må jag säga!

Skulle ha handledning i programmering vid åtta men mitt login fungerade inte på datorerna så det var bara till att gå hem. Nu väntar jag på att Jonas ska rycka upp sig så vi kan dra till Gsp och progga lite där istället.

Ikväll åker jag hem till Sthlm igen, ska bli skönt, känner mig allt mer och mer distanserad till Skövde... Måtte man få ett kneg snart så man kan flytta hem...

Ser fram emot helgen och framförallt fredag då det är planerat middag/bastu med Jesper och Carro ute i Täby. Jag tror att vi kommer få det jättekul! På söndag är det farsdag med traditionsenlig middag. Det ska bli trevligt det med :P

Skön morgon!

Jag har hittat mitt sätt att starta dagen på! Det tog mig nästan 25 år men nu tror jag att jag är något på spåret!

Jag gick upp lite tidigare än vad jag brukar, tog på mig kläderna och gick ut på en halvtimmes promenad. Jag har alltid haft problem med att äta frukost på morgonen men efter att ha varit ute och rört på mig och fått tagit en varm skön dusch så var det inga problem att kasta i sig mat :P Maten bestod av gröt med russin och knäckebröd med makrill, mumma! Nu känner jag mig pigg och fräsch och redo för en heldag! Yeah!

Efter en heldag med föreläsningar ska jag toppa av kvällen med en bastu och lite Heroes, det blir en braaaa dag ;)

Tenta - Projektledning

Yessss! Precis klar med min tenta i Projektledning och jag tror att jag ässade den! Eller ja, första delen iaf. Andra delen hade jag egentligen ingen koll på men jag utnyttjade mina skrivkunskaper för att dribbla runt problemet ;) Men det hade aldrig gått så här bra om jag inte haft Sveriges bästa handledare, du vet vem du är! PÖSS!

Kort om helgen: Öhm, få se nu... I lördags var jag i Täby på förfest i Skarpäng hemma hos Carro. Hon hade jättetrevliga och gulliga kompisar som alla verkade ha en god portion humor :) Hade tydligen träffat några av dem tidigare när jag var på Blue Moon, men mitt minne har ju gått i pension... Jag fick även hälsa på hennes lillebrorsa och hans polare, de var rätt anonyma på kvällen men de verkade vara glada gossar de med. Efter förfesten drog vi till... Tegelbruket... Vad kan jag säga? Varför är folk på missbruket när man kan hänga i stan på betydligt skönare hak? Jo, för de har inte åldern inne... Ja, det blir väl vad man gör det till som allt annat iofs :) Det var rätt kul iaf, av nostalgiska skäl.

Fortfarande hooked på "Alla som inte dansar..."! Lyssnar sönder den på repeat! Härlig text! Längtar tills den hittar ut på dansgolvet :P "Det blir jobbigt när det kommer fram, att han står stilla som en våldtäktsman!" Hahaha ^_^

Nu ska jag spendera hela dagen med spelet Okami. Slappa innan jag börjar period 2 imorgon med programmering och film å stil. Ska bli kul!

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Jag förutspår vinterns clubplåga! Du gör bäst i att vänja dig vid den nu ;)

Klicka å lyssna: Maskinen - Alla som inte dansar

Halvdag, startskott inför helgen!

Vilken fin dag det verkar bli idag då! Jag ska försöka plugga lite nu på morgonen - ska skriva en uppsats samtidigt som jag ska hinna tentaplugga till måndag - sen ska jag möta upp Camilla och tillsammans drar vi norrut för lite shopping, lunch, och spatserier! Undrar vart det är roligast att ta sig? Vaxholmstrakten kanske? Vi får se...

Ikväll tänker jag i alla fall laga till något smarrigt och köttigt som ska dineras med ett redigt rött vin! Det var länge sen... Jag har siktat in mig på inbakad fläskfilé med färskost, smörstekta kantareller, en sås av mörkel och kanske någon form av potatis (klyft el hasselback kan jag tänka mig). En efterätt vore trevligt också, jag tror att Camilla hade någon idé på den fronten :P

Kul ska det bli!

Imorgon ska jag föreslå lite yoga, bad och bastu på dagen och rida vidare på ryktet om en trevlig hemmafest på kvällen! Det känns som om helgen kan bli hur bra som helst, I like!

RSS 2.0