Making Christmas

Mmmm, till tonerna av Glenn Miller och med glögg från Dufvenkrooks (Spetsad med single malt whiskey) i näven har jag nu skapat mitt bidrag till julbordet; Den inlagda Strömmingen! Oh joy! Det kan vara den vackraste lilla skål med färsk fisk ni någonsin sett!

[Infoga Bild Snarast :P]

Jag börjar sakta men säkert gunga in i julstämningen. Jag tror konstigt nog att det är jazzmusiken som bidrar till effekten. Det kan förstås vara glöggen också ;)

God Jul i stugan!

Gott det skulle vara med lite julmat...

Jag fick ett sånt jäkla sug efter julmat... Kan knappt bärga mig från att få sätta tänderna i allt gott! I år är det mitt uppdrag att skapa den inlagda strömmingen. Det kommer att bli så mumsigt :P Pratade med min stackars far idag som hade rullat 300 köttbullar. Han verkade inte lika pepp på mat som jag ;)

Det känns så jäkla skönt nu, imorgon lämnar jag skövde. Lägenheten är fixad och klar med hyresgäst och allt (Stilrena K-H förärar min lägenhet hela våren). Exjobb är på G med ett spelföretag, vilket ger merit och möjlighet att jobba på distans från 08. Julklappar är inhandlade och jag är nöööhöööjd (ingen ångest än...). På söndag drar jag till Spanien och sen är det bara allmänt chill!

Enda krokbenet är mitt jäkla pass som jag alltid tappar bort. Dags för ett nytt provisoriskt för 1000 riksdaler. Pengar jag hellre skulle lägga på en redig nyårsmiddag eller annat mums. Men men, bara att bita ihop. Sen var det nyår ja. Alltid samma sak, jag har ingen aning. Men det gör inget, jag slår vad om att det blir hur bra som helst i alla fall. Nyår blir alltid bra så länge det finns mat, gott att dricka, kära vänner och musik!

Rollenspiel und lussekatzen!

Nostalgihelg blev det! Jag åkte som tidigare nämnt till jakan i fredags och träffade Daniel, Ida, Emil, Edward och Danne samt lilla baby Julian, senaste tillskottet i familjen Fuentes. Julian var en söt liten rumpnisse med einsteinfrisyr och krut i brallan!

Vi käkade pizzeriapasta, mumsade godis, saffransbullar och drack kaffe och julmust. Kvällens agenda var rollspel! Jag har inte spelat rollspel på ungefär sisådär 4 år, minst! Det var så härligt oseriöst och pubertalt, precis som jag kommer ihåg det! Väldigt kul med tillskotten Ida och Danne i rollspelsgruppen! Det ryktas även om att Emils flicka Helene ska vara med och spela nästa gång. Många människor blir det!

Annars var helgen lugn. Kollat på film, tvättat, städat och ätit mycket onyttigt! Gott Gott!


Vad göra?

Det är fredag och alla är upptagna! Vad ska man hitta på??? Jag har precis skickat in min hemtenta så jag ska nog äta något nu, ta mig ett glas vin och kanske lira lite spel eller vila.

Ikväll drar jag nog till jakan och träffar lite vänner. Får se om jag tar mig in till stan för lite galej senare på kvällen. Om det inte händer nåt kanske jag stannar kvar i jakobsberg. Time will tell... Just nu känner jag iaf för att falla fritt inatt :P

Hurra!

Jag har nästan precis haft besök av en kille som kollade in lägenheten. Han spatserade runt lite och frågade förvånat hur jag som ensam kille kunde bo så fräscht och snyggt? Äsch då ;) Lilla jag i min lilla lya? Det är ju inte så att jag kanske ansträngt mig lite... :) Toppenskönt att höra i alla fall!

Hur eller hur... Han tog den direkt! Och hyran som jag saltat lite extra var inga som helst problem, han tyckte till och med att det var billigt! Jättekul att vi båda var nöjda! Sånt gillar jag!

Nu är jag speedad på kaffe och kurrig i magen! Blir middag! Sen får jag se vad jag gör ikväll, är sjukt trött på tentan som jag suttit med i flera timmar nu. Den är rätt jobbig...

Hurra för mig och för att jag inte behöver oroa mig för lägenheten! Yippay!

Mysstudent

Ibland är det lite mysigt att vara student. Just nu sitter jag i min härligt nystädade lägenhet. Dricker en varm kopp kaffe vid mitt skrivbord och knappar in min hemtenta i filmens form och stil medan regnet droppar på fönsterblecket utanför. Ljuset i rummet är sådär härligt murrigt och jag har till och med på mig glasögon med fönsterglas för att känna mig extra sofistikerad. Det funkar bra!

En annan mysig grej med att vara student är att man kan sova ut lite extra om man känner sig lite grå och trött. Så fick det bli imorse. Jag kom inte upp ur sängen, helt sanslöst! Grått ute och ingen föreläsning. Lika bra att gömma sig under täcket lite till.

Näe, nu måste jag skriva vidare på tentan. Snart kanske det dyker upp främlingar som ska kolla på lägenheten också... Hoppas någon vill hyra!

Är vi framme snart?

Väntar på ett jobb...
Väntar på svar om exjobb...
Väntar på om jag ska få lägenheten såld eller uthyrd...
Väntar på att få flytta hem till Sthlm...
Väntar på att ta examen...

Väntar på att få komma igång! Känns som om jag slösar djävulskt mycket tid på att bara vänta! Blä...

Jag tror att jag ska läsa lite och börja med min läbbiga hemtenta som ska vara inne på fredag. Kommer sitta med den hela dagen imorgon och säkert resten av veckan med. Men det är lika så bra att börja kolla vad jag behöver läsa in mig på. Ska ta och städa lägenheten också, ser förjäklig ut i Cippas mått mätt.


RSS 2.0