En vanlig fredag

Härlig hemmakväll med vin, god mat och mys! Camilla fick blommor efter en stressig vecka. Hon blev så glad att hon piffade till sig lite extra :) Mumma!

image35

Tokio Hotel - Monsoon

Tor 16 aug

runnin through the monsoon
beyond the world
to the end of time
where the rain won't hurt
fighting the storm
into the blue
and when i lose myself
i'll think of you
together we'll be running somewhere new
through the monsoon
just me and you



Statskuppsplanering på Wirströms

Igår blev det slutet möte i ölkällaren på Wirströms i gamla stan. På dagordningen; Statskupp! Jag kan självklart inte gå in på detaljer eftersom det skulle förstöra överraskningen ;) Alla medlemmar var närvarande; Jag (C1), C2, L1, L2, D, B samt J, som gästspelade för kvällen.

Jag har aldrig varit på Wirströms förut men jag kommer absolut att gå dit igen! Liveband 5 dagar i veckan med Jazz och liknande toner. Härlig stämning med många glada britter och ett stort utbud av maltsprit!

Kvällen i sig var härlig med mycket skratt och många skämt! En prima tisdag!

Tjong!

//

Speedy Gonzalez


Kräftskiva på Träskö-Storö

Mån 13 aug

Skepp o'hoj vilken tripp det blev! Det är så skönt att människorna på SMHI har noll koll! Vi fick världens finaste väder både på lördagen och söndagen, mycket sol och härlig blå himmel! Vi kunde sitta med bara överkroppar och lapa sol i sittbrunnen ända fram till kvällen då vi la till vid träskö-storö.

Väl framme så dukade vi upp med kräftor och snaps. Vi klädde oss i brukligt fåniga hattar och prydde skutan med ljus och kinesiska lyktor med glada månar på ;) Vi tjoade och tjimmade, skrålade och sjöng så att det säkert ekade i hela viken! Självklart åkte nationalskalden i bandaren också på order från mig och Ludde... Evert Taube fick ta några toner innan resten av sällskapet hotade med myteri... Sagt och gjort, jag och Ludde fick sjunga själva istället vilket tydligen lät mycket bättre än den gamle gaggiga Evert :)

Allt eftersom så droppade manskapet av och knoppade in i kajutan medan jag själv och Herr Lagerkranz satt uppe till arla morgon och smuttade whiskey. Teachers för att vara exakt;

"In sailing, experience is a great teacher... Teachers is a great experience in scottish whiskey"

Mycket gott och alltid lika trevligt! Jag och Ludde kom fram till att vi var ett par riktigt bra grabbar, dunkade varandra i ryggarna, drack upp resten av flaskan och gick å la oss.

Vaknade tidigt på söndagen och hoppade i vattnet för att jaga bort den mystiska tunga känslan jag hade i huvudet. Worked like a charm! Resan hem var lika angenäm som dagen innan. Kort och gott! Ett prima inslag denna sommar! Tack Ludde, Yvonne, Gustav och Sophie för en härlig seglats! Vi får snacka mer om kryssningen till Finland i höst!

Fladderi Flaggisch!

Äntligen! Till havs ännu en gång!

Lör 11 aug

Yes! Om tio minuter sticker jag till österskär för att därifrån segla ut i skärgården tillsammans med Ludde, Yvonne, Sophie och Gustav! Det blir bastubad och kräftkalas till tonerna av Evert Taube i en naturhamn inte så nära dig! Förhoppningsvis en del sol också, det ser ut som om chanserna är goda :)

Synd att jag inte hann med att ta med kamera... Oh well! Återkommer om någon dag! Ha det bra så länge, landkrabbor ;)

Grillfest i obygden

Tis 7 aug

Så helgen löpte på rätt hyfsat iaf. På fredagen lagade jag middag till Camilla och vi delade på lite vin hemma hos henne. Lugnt och skönt.

På lördagen var det då dags för den utlovade grillfesten. Jag hade fått berättat för mig att hela gänget skulle vara där, vad som inte sagts till mig var att det inte var mitt gäng... Det blev grillfest ute i ingenstans med en massa doldisar! Men det var inga problem, det är alltid kul att träffa nya människor! En bra kväll med trevliga människor och jättegod mat signerat Henrik, Henrik och Thomas! Men Thomas... En värd kan väl inte börja köra buss mitt i natten när han bör hålla efter sina gäster ;)

Söndagen blev nästan lika blöt som lördagen i och med att min Morfar fyllde 80 år! Stort kalas med den äldre generationen! Har kommit fram till att det inte är någon idé att förklara vad jag pluggar till. Som tur var så såg gamlingarna iaf artigt intresserade ut :)

Fick en ny vän i form utav Remy Martin! Smaskens!

Resumé

Fre 3 aug

Så gick det visst en månad! Har varit ledig ett bra tag nu och trots all fritid så har jag inte tagit mig an att skriva i bloggen... Jag skyller på att jag inte har haft tillgång till någon annan dator än Camillas, vars tangentbord kräver en viss aggressivitet och våldsteknik att skriva på! Och det är inte riktigt min stil... Slut på fjantiga ursäkter!

Kort resumé av min semester hittills; Bastu och grill med Camilla, Jonas, Anna och Frogglas på Askholmen. Detsamma lite senare med Pelle och Mange. En vecka i Visby med Ällinår och hennes polare. En hel massa utgång i sthlm med alla goa människor som huserar där. Galej med Henke, Anders och Appel på Appels landställe. Ut i skärgården med Camilla, Laura och Lo. And the beat goes on... Trist och skriva när man inte hinner med alla smarriga detaljer!

I helgen blir det stort grillparty med en massa människor som jag inte känner. Det kan bli både kul och intressant... Hoppas dock för omväxlings skull att det inte dyker upp några skandaler!

En skön låt förresten; Niclas Wahlgren - Inatt

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=148437314


Kan bara en rad men om jag nynnar på den flera gånger på raken så får jag nästan ihop till en hel låt ;) Den går nåt i stil med;

"Hon brukar ringa frååååån, kontantkorts telefooooon!"...
Hihi ^_^

RSS 2.0