Malmö

Tillbaka i Sthlm igen då. Intervjun gick helt ok men jag har bestämt mig för att inte gå vidare med processen. Jobbet var inte riktigt vad jag tänkt mig och jag skulle kedja fast mig i ett projekt som skulle sträcka ut sig på en alltför lång tidsperiod och kanske samtidigt inte erbjuda det som jag vill åt. Jag hetsar inte ner till Malmö för det. Jag tar det lugnt och fortsätter plugga och luska jobb på mer norra breddgrader. Rätt nöjd med det beslutet måste jag säga :)

Väl nere i skåne fick jag ju tillfälle att träffa Wibben och Mathias igen och det är alltid roligt! Vi var iofs tokslöa i början av kvällen men vi eldade på rätt bra tids nog där vi satt på den självklara Pillevickenpuben (Pikwik) :) På tapeten låg förstås sedvanlig world domination och hur vi kan förändra allt och hur saker och ting borde vara yada yada yada, alltid lika härligt att få spåna om framtiden. Framåt småtimmarna blev det en mer filosofisk ton med godbitar som;

"6 miljarder spyflugor får inte plats i Mathias rum"
"Om man skulle hugga huvudet av 6 miljoner grisar skulle det bli mycket blod"
Scenarier där EU tröttnat på USA och spränger alla NATO-baser för att sedan ta över världen.

Bla bla bla :)


Vaknade morgonen därpå snortrött... Jobbiga fjortisar på tåget, jobbiga småungar på tåget... Hemma igen! En trevlig tripp!


Nya pjuck

Köpte nya skor i helgen eftersom mina vita sneakers inte är vita längre och kanske inte helt rätt i höstmörkret. Hittade ett par som passade både fossingarna och libran :)



Nu ska jag bara investera i ungefär 100 par strumpor också eftersom de än en gång lyckats gå upp i rök... Jag fattar inte hur det går till...

Du är vad du äter

Nu har jag sett den där Anna Skipper på tv igen och blivit inspirerad :) Men jag är lite bekväm (läs lat) av mig för att dra igång ett projekt så jag börjar helt enkelt med att kika på vad jag äter och inte äter i veckorna. Tänkte att det kunde vara kul att kartlägga vad man stoppar i sig på en vecka / en månad eller så.

Det första nedtecknandet var ju inte så värst lyxigt;

Mån 29/10 kl 09:30 Frukost: 2 knäckebröd med kaviar och ett glas vatten...

Till nästa vecka när jag kommer vara i Skövde lite mer ska jag nog investera i riktig frukost istället :) Nu ska jag fundera över om jag orkar göra lite sånna där övningar där man måste röra på sig... Hah!


Malmö calling

För ett år sedan var jag nere i Malmö för en arbetsintervju på Massive Entertainment. Då blev jag brädad av en gammal branschräv (much like the Avalanche incident...), nu är det payback time!

Men allt är förstås inte peach, så enkelt kan det aldrig vara. Story of my life;

You win some, you lose some...

Det här är tydligen jag...

Har man en blogg måste man väl göra en sån här antar jag...

A is for age: 24.
B is for booze of choice: Mmm, öl, whiskey, vin, drinkar... You name it :P
C is for career: Jag hade en karriär som plåtslagare en gång... Räknas det?
D is for your dad's name: Roger the Ogre.
E is for essential items to bring to a party: Karamelldans och Happy feet!
F is for favourite song at the moment: Oj... Jag är så flyktig... Timbaland - Apologize, fast den är juh inge party...
G is for favourite game: Final Fantasy VII och... Monopol!
H is for home town: Täby/Stockholm.
I is for instruments you play: Jag har lirat gitarr, trummor, munspel och... Klarinett! Men jag kan bara lira Guitar Hero om det skulle knipa.
J is for jam or jelly you like: Hallonsylt till pannkakorna, lingonsylt till köttbullarna, äppelmos till blodpuddingen ;)
K is for kids: Hmm, inga jag vet om... Det dyker kanske upp någon så småning om.
L is for living arrangements: Bor ensam i min lägenhet i Skövdehålan men kinesar så ofta jag kan hos flickan i Sthlm.
M is for mother's name: Anne.
N is for name of your crush: The one and only Camillifjanten!
O is for overnight hospital stays: Nope! Frisk och kry, now and for ever!
P is for phobias: Höjder och sprutor...
Q is for quotes you like: "Ju mer jag äter desto modigare blir jag" ;)
R is for relationship that lasted the longest: Levde sambo med lilla Stina.
S is for season you like: Våren going for summer! Ge mig sommar, hav och SOL!
T is for time you wake up: 7-9 sommartid, 9-11 vintertid.
U is for underwear: Björn Borg håller grejjerna på plats ;)
V is for vegetables you love: Rödlök! Gott som fan :P
W is for weekend plans: Paaartäj! Men gärna små utflykter i naturen och vila också.
X is for x-rays you've had: Öhm... Armarna. Och hos tandläkaren.
Y is for yummy food you make: Prins i köket! Inbakad fläskfilé med färskost är en favorit, arv från Far ;)
Z is for zodiac sign: "Aaaaaaquaaaariuuus!" - Vattuman alltså för er som inte fattar Anglais!

Star Wars trumpetfiasko!

Camilla har lagt upp ett cp-klipp från 80-talet där ett stackars flickebarn försöker köra ett trumpetnummer från Star Wars, Las Vegas-style! Galet roligt! Glöm inte att spana in den lilla dansen mot slutet! It's to die for :P Hahaha!

Den där torsdagen...

... blev GRYM!

Vilken film! Alla borde se Hairspray! Vilken energikick! Jag skrattade och stampade takten hela filmen igenom! Helt underbar!


Jag var som sagt på gala-premiären tillsammans med Camilla, Ida, Jonathan, Karro och Julia. Efteråt var det efterfest på Anglais med massa smarrig mat och fri bar (Yeah, you know what that means ;). På stället fanns även gänget från Idol, gay-eliten (Babbsan, Christer L och Jonas Gardell), papparazi's, lite skådisar och freeloaders (me included). Stämningen var kalas och det blev en finfin kväll!

Dagen efter var vi på Patrica ett gäng och firade lillasyster Therese och Helen. God mat och en alldeles lagom kväll med tanke på tröttheten som satt i efter den fria baren och sömnbristen...

På lördagen låg jag och Camilla och slappade hela dagen, käkade godis, åt tacos och glodde på film :) Riktigt skönt att få ta det lite lugnt, det är verkligen inte helt fel ibland :P




 


Det kan bli en grym torsdag!

Idag har jag massor med roliga saker att göra! Är hemma i Sthlm igen och ska bli fotograferad idag. Bilderna ska användas som illustrationer i en tidning. Det kommer bli jättekul!

Ikväll ska jag och Camilla gå på galapremiären för Hairspray med mingel och efterfest :P Camilla som redan sett filmen en gång tidigare säger att den är ruggigt bra. Eftersom jag har märkt att hon har en fin smak för filmer så ska det bli spännande att se om den faller mig i smaken. John Travolta ska tydligen göra en mycket bra roll...

Jag måste ju berätta om igår kväll också! Klockan var runt 22 när vi såg klart andra säsongen av LOST. Stort tomrum! "Vi måste ha säsong 3...Nu!". Sagt och gjort! Åkte till Bailando på Fridhemsplan och kort därpå låg vi där i soffan igen och slurpade i oss de två första avsnitten av tredje säsongen :P

Here we go Hinoi Team!

Hah, jag hade glömt bort hur bra det går att vakna till med HINOI Team! Världens gladaste J-pop ^_^ Får ni en chans så lyssna in er, bättre humörboost får man leta efter :P

  

"Jam Jam Jam, Everybody FUN!" (va?! ^_^)


*Favvolåtarna; Everybody Dance, Ike Ike, Jam Jam Jam, Emoticons osv osv... :P


Bastukväll

Igår blev det en favorit i repris med Niklas och Gabriel... Bastukväll!

Det blev några timmar med snack om högt och lågt. Det roligaste vi kom fram till var att innan sommaren satt vi alla som singlar och pratade om hur lustiga kvinnor kan vara. Nu satt vi allihopa med flickor igen och hade samma snack som då ^_^ På kvinnfolk blir man aldrig klok! Men det är väl det som är charmen ;)

Efteråt kollade vi på andra säsongen av Heroes och åt ungefär 2kg pommes frites med beasås :P Det finns tydligen en pommes och mos-krydda! Måste inhandlas :P

Stupade i säng och sov kanske lite för länge nu på morgonen... Dags att försöka vakna till och plugga lite. Jag tror att jag mjukstartar med min nya bok; Gårdagens ö skriven av Umberto Eco.

image46


I eftermiddag blir det hem till Stockholm igen, där har jag en vän som väntar ^_^

Tillbakablick

Det går bara längre och längre tid mellan mina inlägg... Jag antar att jag har annat för mig som pockar på uppmärksamheten :)

I stort kan jag väl berätta att jag och Camilla var och såg James BluntBerns i onsdags. Som en sann rockdvärg lät han oss vänta på hans uppträdande men det gjorde inte så mycket. James var riktigt bra live och vi fick höra både gamla och nya låtar. Efteråt träffade vi lite kompisar på Underbara bar eller vad stället nu hette. Dit lär jag gå igen...

I fredags var jag på spelkväll med Milla och hennes knasiga arbetskamrater, jag hade hur kul som helst! Vi lirade både brädspel och tv-spel. Det roligaste på hela kvällen var nog när Therese undrade hur man visslade "Ko" :) Jag höll på att garva ihjäl mig!

På lördagen åt jag hamburgare och kollade fotboll med Mange och Henrik. Vi drack lite pilsner och snackade skit. Eftersom jag ändå skulle in till stan på natten så mötte jag upp Carro och hennes kompisar på Blue Moon Bar. Det blev några danssteg och lite allsång innan jag begav mig hem till sängen :)

Ännu en härlig helg!

Jag gör några placeholders här så kan jag trycka in lite info när jag har tid :P

Fredag

Ute med Milla och Arna på Spitfire där jag även träffade Sofi och Yvonne som hittat in till stora staden! Vilken surprise! Senare tittade även Ludde in med sin juristkompis som var lite creepy men även väldigt trevlig. Härligt härligt! Och just det... Nej jag fick inte jobbet som Game Designer på Avalanche, brädad av en gammal branschräv som alltid. Men det ser inte helt mörkt ut. Jag kanske kan få chans på en tjänst som Level Designer med en gnutta tur. Och det tycker jag låter både roligt och bra!

Läjzi Krejsi Lördag

Häftigt ös på Lasergame/dome/town vart vi nu var ^_^ Ett stort gäng blev vi på 10-15pers med Jag och Linus som enda pojkar. Vi konstaterade att det var både bra och trevligt :)

På kvällen åt vi spännande Libanesisk mat på Sahara och dansade magdans, Linus körde några riktigt sköna moves! Efter det avstod vi från 2 timmars kö på Golden Hits och stack till Patricia där vi dansade lite och tog några drinkar. Bra lördag!

Söndag

Höstmarknad och äppelfest på skansen! Jippi! Det blev jättevackert höstväder och en underbar dag på skansen där jag och Camilla njöt av inlagd strömming, rökt ost och korv, hjortronsylt, brända mandlar, äppelkaka mm mm :P Vi såg även björnar, sälar, vargar, lokatter, älgar och söta ekorrar!


På hemvägen såg vi en fotoutställning som var väldigt bra. Vi plockade även upp en DVD-box med LOST som vi spenderade kvällen med att titta på. För mig är det tredje gången men den är lika spännande för det!


Måndag

Pluggpluggplugg! Japp, det gör jag... Ikväll kanske jag ska få gå på Galapremiär och träffa Ola (NAAAAATAAAALIEEE!!!!)! Det tycker jag ska bli kul! Hur den än blir så ska jag och Milla på bio iaf med hennes arbetskamrater och deras killar. Trippeldejt! Kan bli kul!

Nu ska jag läsa lite Hemsöborna innan jag drar ihop lite design till ett edutainment-spel :P

Tjao!


RSS 2.0