Harley

tor 27 mar

Det här är Harley. Han är världens snällaste hund. Om jag inte var så lat skulle jag adoptera honom och öppna en bodega på någon varm medelhavsö... Han skulle få en egen AC så att han slapp svettas... Fast hundar svettas inte... Hur som helst, han är en lurkas och söt som få! Voff voff!

  

   

Ex-jobb, Latte och sommartischor

tis 25 mar

Fortfarande hög på allt påskgodis jag har dragit i mig i helgen har jag idag knåpat på mitt ex-jobb. Just nu letar jag referenser att backa upp min rapport med, inte helt lätt! Jag fick ihop nästan två sidor, så det är en början iaf.

Efter lunchen stack jag iväg till Sturegallerian där jag mötte upp E för fika och gluttande i affärer. Jag hittade två kalaströjor på Zara som jag var tvungen att investera i inför den kommande solsemestern! Älskade den gröna färgen på den ena, blir fin med lite bränna! Tröja nr 2 var jäkligt cool den med, jag behöver mer färgval i garderoben :) Ledsen förresten för taskigt fokus, jag är ingen fotograf...

   
f.v. T-shirt, Zara 199:- och T-shirt, Zara 149:-

E svor över sin brist på ekonomi medan jag investerade glatt i mina plagg! Hohoho! Han fick en latte och en bulle på Bellmans, jag är en sån hjälte ;)

Påskmiddag

fre 21 mar

Sitter och skriver i ett snöigt men soligt Täby! Idag ska det ätas påskmiddag med Mor, det enda riktigt inplanerade jag ska göra under påsken. Pratade precis med Carro som är uppe från Skövde och hon skulle tydligen till Täbys enda uteställe ikväll... Tegelbruket. Vem vet, jag kanske gör en visit!

Igår körde jag en affärsresa till Mariehamn över dagen. Möte med ett företag där som behöver hjälp att utveckla en idé. Det gick väldigt bra och vi får se vart det kan leda, spännande...

Nu blir det kaffe och choklad!

Vårkänslor? Vad yrar han om?!?

ons 19 mar

It's official! De där vårkänslorna jag svamlade om är bortblåsta i ett blött och äckligt snöblask! Istället för att finurla på nya kläder inför vår och sommar är jag nu inne på att köpa mig ett par snitsiga Long Johns! Hittade ett par riktigt heta Frank Dandy's på grooming.se som man kan glida runt med, kanske en ny club-hit ;)


Långkalsonger från Frank Dandy, grooming.se, 399:-

Jag fick även mina saker från cocoo.se härom dagen, mkt snabb och säker leverans! Däremot sätter jag upp en "bling-bling"-varning på Art Deco-halsbandet jag köpte. Det jag trodde skulle vara ett coolt och diskret tillbehör visade sig komma direkt från Public Enemy's gangstergarderob. 10x7cm blaffa! Trist... Klockan är dock pure fab!


Fet blingbling-blaffa från cocoo.se... Inget för mig!

Shopaholic

fre 14 mar

Vårkänslorna börjar komma! För min egen del i form av ett begär efter accessoarer och kläder! Jag har hittat lite saker att investera i, så nästa vecka får jag böna och be efter lite extrajobb :)


f.v Halsband Art Deco-inspirerad från Cocoo.se, 299:- , Klocka från Cocoo.se, 249:-


Tygsko från Fred Perry, 499:-


f.v Classic Polo-brillor från Ralph Lauren, 1700:- (???) , Ljusblå piké från Ralph Lauren, 799:-

En vecka med Harley och Penthouse Party

Sön 9 mar

Jag saknar min lurviga jättehund Harley... Ingen som slafsar runt och snarkar och behöver promeneras och underhållas längre, eller ja... Jag har ju Camilla iofs ;) höhö!

Veckan har gått jättebra och det har varit asskönt att få bo i vasastan, nu vet jag vad jag ska sikta på den närmaste tiden! Jobb och större lya! Dock ingen hund, även om Harley är en underbar lurkas så skulle jag aldrig orka med en jycke på heltid. Man tappar flow i tiden när man titt som tätt ska avbryta vad man än gör för att gå på promenad. Nej inget för mig... Just nu ;)

I fredags hade vi lite vänner över för partaj. Vi serverade ost och kex (så jäkla gott! Det var så länge sen!) och champagne. Vi lyssnade på musik, pratade om allt möjligt och allmänt fulade oss. Jag hade jättekul!


Cippa och Douglas - Exposé!


Arna och Laura tillsammans med Harley - Tjejernas favorit


Camilla och Arna - Lika som bär


Ina var snäll och lånade ut sin tumme till lottskrapning!


Här ses även; Anders och Camilla nr2, Ludde, Lo och Richard som förärade oss med sin närvaro! Mange och Marcus var också med en sväng men hade tydligen svårt för att fastna på bild :P


Framåt småtimmarna började Millan gnida sig mot väggarna...


Och jag började surfa upp och ner längsmed korridoren... COWABUNGA!

Tropical Playa here we come!

Tis 4 mar

Nu är resan äntligen betald! Om en månad blir det sola och bada i Pina Colada! Whoopie! Ska bli skitkul att få åka iväg med Camilla! Tror att vi båda är lite äventyrssugna nu efter en mörk Sverigevinter :P Längtar, längtar, längtar!!!

Här händer det grejjer

Mån 3 mar

Vilken skön helg det vart! Jag och Camilla njuter av att få bo på odenplan nu när Pappa och Carina är i Thailand. Så jäkla skönt med mycket space, tvätt- och diskmaskin och sådan vardagslyx som vi inte är riktigt vana vid :P Förutom att ha myst runt på odenplan har vi även varit i Täby en del i helgen och tittat runt. I lördags blev det schlager, tacos och finbesök i form av Ina och igår på söndagen lagade jag smarrig lövbiffsgryta med färska champinjoner och dijonsenap :P Mumma blev det!

Men vad händer i veckan då? Jo... Jag ska skicka in min krönika till speltidningen som jag tror att jag nämnde tidigare. Jag ska gå på intervju för jobbet som speltestare. Och sen har jag även blivit kontaktad av en kille som jobbar med att lansera ett nytt underhållningskoncept för tjejer i 7-11 års åldern. Det låter galet spännande!

Sen har jag även exjobbet att fila på också! Det händer så mycket fast ändå så lite :) Jag är iaf nöjd med mitt beslut att komma upp till Sthlm nu ett halvår innan examen för att börja gräva efter jobb och kontakter...

Opportunity knocks...


RSS 2.0