Jag har simmat för långt ut...

Fre 29 feb (ok... jag har tråkigt...)

Fortfarande tom men jag fyller tomrummet med den nya singeln från killen som gjorde en klockren cover på Carolas "Evighet" och mår lite bättre.

Tomas Andersson Wij - Jag har simmat långt ut från land

(Ni får välja rätt låt i spelaren till höger på sidan)

Härligt melankolisk låt som ändå ger mig något drömskt i blicken...

Omotiverat tom

Fre 29 feb

Intervjun gick skitbra! Ska iväg på en till intervju nästa vecka, bara att hålla tummarna!

Det blev dock inget extraknäck på Footlocker, de ville visst ha någon som kunde jobba heltid hos dem... Varför söker de då extrapersonal? Jaja... Crap...

Även om jag borde vara rätt nöjd idag så känner jag mig ganska tom. Vet inte vad det är, har märkt att jag kan bli rätt likgiltig inför allt till och från... Just nu känner jag bara för att sova bort dagen och inte göra nåt. Tror inte att något eller någon kan få mig på bättre humör... Konstigt med tanke på att det är fint väder, fredag, bra intervju och så... Antar att man kan må så här ibland.

Over and out.

Dressed for success

Fre 29 feb

Nyduschad, nyrakad, parfymerad, friserad, ren skjorta, putsade skor, boyish charm; Check!

Den här gången är jobbet mitt.

Kalasonsdag!

ons 27 feb

Vilket flyt jag har haft idag! Var på en arbetsintervju på förmiddagen för ett extraknäck jag söker, gick hur bra som helst! Jag har blivit av med min skumma hyresgäst och äntligen fått hyran för februari betald. Samtidigt har jag slussat in en ny hyresgäst utan glapp emellan.

När jag kom hem hade jag fått mail från en speltidning jag sökt till och fått till svar att jag ska skriva en krönika som arbetsprov, good shit! Samtidigt hade jag även fått mail från ett spelföretag i Stockholm som jag sökt till, ännu en arbetsintervju! Den tjänsten tror jag verkligen att jag har en chans på! Ska bli kul att få komma på intervju! Lite spänd på vad det är för ett företag också eftersom detta är okänt... Rekryteringen sker genom ett annat företag.

Spännande!

Ikväll blir det fira av med kött och vin! På fredag gäller det!

Purple and Brown

Ons 27 feb

Lera är roligt. Lera som kan prata och göra knasiga saker är ännu roligare! Purple and Brown är två lerklumpar skapade av Aardman (Wallace and Gromit, Flykten från hönsgården). Idén är simpel, två lerklumpar gör ljud ifrån sig och utsätts för underliga ting i ca 1 minuts tid. Så enkelt och så kul :P Deras hoooande och skrattande är härligt smittsamt och jag kan inte sluta le när det sänds på tv :P Har du inte förstått varför folk på stan gör konstiga läten ifrån sig så kanske du gör det efter att ha sett några avsnitt av P&B! Go go modellera!


Art By & Frisco Outlaw

Sön 24 feb

Roligare än Cloverfield! Jag investerade i två nya t-tröjor idag. Den ena tröjan är designad av Fredrik Tjernström och ingår i H&M's "Art By" kollektion där svenska illustratörer får sätta sina verk på diverse plagg. Jag köpte även en scarf som gick bra ihop med tröjan.

Den andra tröjan är från Levi's och var bara ett must buy! Jag menar, vem vill inte ha robotar i skrikiga färger med comic text? Den är riktigt häftig!

image81
f v. "Art By", H&M - Divided, 149:- , "Frisco Outlaw", MQ - Levi's, 399:-

Varning för "Cloverfield"

Sön 24 feb

Jag har precis kommit hem efter att ha sett filmen "Cloverfield"... Jag känner mig smått lurad...

Först och främst vill jag svära åt er som hypade denna film och som hävdade att den gick i samma anda som serien "LOST", ni borde skämmas! Om man rekommenderar någon att se Cloverfield kan man inte vara något annat än en sadistisk jävel!

Detta är Cloverfield (jag behöver inte varna för spoilers eftersom filmen inte ens har någon twist);

"Odjur med grudge mot frihetsgudinnan reser sig upp ur vattnet och går bärsärkargång på Manhattans gator. Ett gäng unga människor springer runt och skriker samtidigt som de filmar gatustenar och trappuppgångar med sin handkamera. Ett one night stand fastnar i sin lägenhet och filmens hjälte bestämmer sig för att springa genom hela Manhattan mot ground zero och odjuret för att rädda henne (desperate fool...).

På resan MÅSTE de;
1. Ta vägen genom den kolsvarta och avstängda tunnelbanan (!),
2. Se sin vän bli biten av en spindel och bli "infected" = Alien Explosion (!!),
3. Klättra upp i en fallfärdig byggnad och hinna tillbaka till en räddningshelikopter innan staden bombas (!!!)."

Varsågoda. Jag har nu räddat er från 1 timme och 20 minuter (!?!) av frustration och lidande!

Mor 50 år, Far 52 år, Camilla 23 år!

lör 23 Feb

I onsdags firade vi Mor som fyllde 50 år. Hon fick sig en dag på Sturebadet och sedan en kväll på Norra Brunn där bland annat Måns Möller drog några skämt. Både trevligt och roligt! Av oss barn fick Mor ett inramat fotografi på trion. Hon blev alldeles blödig så jag antar att det var en bra present :)

image80
Tripp, trapp, trull!

Senare i veckan åkte jag ner till Skövde för första gången sen början av januari för lite fix och trix. Det var hur kul som helst att få träffa alla skövdevänner igen! Jesper och Carro var så gulliga och lagade middag och bakade födelsedagskaka till mig :P Tack så jättemycket, det fick en att känna sig som hemma igen ^_^ Jag hann tyvärr inte se Jonas och Annas nya lägenhet men det tar jag nästa vända om någon vecka!

Idag fyller Far och Camilla år så strax bär det av till Rådmansö och Millans föräldrar för födelsedagslunch och senare på kvällen svänger jag förbi Far och säger grattis. Kul det ska bli att få komma ut till Norrtälje igen, känns som en evighet sen sist!

MAX Friscobröd i butiken!

Vilken lycka!!! Kom precis hem från matbutiken där jag gjorde en häpnadsväckande upptäckt! Hamburgekedjan MAX har börjat sälja sina ultrasmaskiga Friscobröd i butik :P :P :P Som en sann hamburgeälskare kan jag inte göra annat än att jubla! Här ska det lagas smaskens! Jag har kollat upp lite och det ryktas om att MAX ska lansera egen dressing också! Snart kan vi göra Frisco Börgers hemma i köket! The JOY!

25 års firandet

I fredags hade jag släkten över på födelsedagsmiddag. Det bjöds på stor tacobuffé och champagne (jag lyckades skjuta ner en spotlight med korken, sorry)! Till efterrätt hade Carina varit snäll och gjort frusna daimtårtor som vi kunde avnjuta till kaffet :P Det blev jättelyckat och jag är hur nöjd som helst med kvällen! Tack Far och Carina fär att jag fick låna lägenheten, det hade blivit trångt annars :P

Några av mina fina presenter;


Ipod Touch



Nintendo DS Lite Pearl White

Jag fick även ett mycket trevligt tillskott i min reskassa, så nu kan jag se fram emot att ha extra kul när jag åker utomlands i april :P Jippi!

25år! 2/3 delar kvar!

Tjoho! Idag har jag levt de första 25 åren av mitt liv! Jag räknar det som min första 1/3 eftersom jag satsar på 75 och allt därefter är övertid ;) Jag måste säga att jag är rätt nöjd med vad jag åstadkommit hittills i mitt liv, jag har hunnit göra en hel del!

1-6 = Blajblaj år som egentligen inte räknas. Det enda coola jag gjorde som jag kommer ihåg var att jag bröt båda armarna när jag trillade ner från en klätterställning :P

7-13 = Härliga år som spellevink! Mycket lego, turtles, tv-spel, lek och skoj! Jag träffade mina äldsta och bästa vänner under den här tiden!

Emil, Edvard och Daniel - Kårgänget från Ellapark! Överdos av godis, fläskfilé med gorgonzola och rollenspiel!
Wibben - Dumma gamla björn ;) Varför flytta till malmö? Så mycket mat vi ätit (tack Ginger!) och så många äventyr jag lurade ut dig på ;)
Mange - Största busfröet! Utan dig hade jag blivit en tämligen tråkig kille, you brought action into my life :P tack för den blådåre ;)

14-19 = Tonårsliv! Turbulent tid med en massa skoj, åren mellan högstadiet och fram till studenten! Kort summering; Moped, fester, första kärleken, sex, smygröka, Bylegänget (I fucking love you all!), resor, körkort etc etc. Vem älskar inte sina tonår ;)

20-25 = Tiden efter gymnasiet präglades av en hel del äventyr de med. Under den tiden hann jag med; Spränga minor i det baltiska havet som sambandsbefäl i flottan, köpa min första bostadsrätt, förlova mig, flytta till Skövde för att ge näring åt min pojkdröm att designa tv-spel och nu senast träffa min underbara flickvän; Camilla

25+ = Vad är planen nu då? Nu ska man väl försöka bli vuxen? I vår tar jag examen från högskolan. Då ska jag med stor sannolikhet flytta till en lägenhet i Stockholm stad. Jag ska fixa mig ett heltidsjobb och börja bygga grunden för livet som vuxen... Usch vad trist det lät? Men med pengarna jag får från jobbet tänker jag resa mycket och passa på att se världen! Det blir målet för de närmaste åren! Skapa grund och vidga vyer!

It's gonna be awesome!

Två gossar och ett museum

Igår var jag och Douglas trollbundna på Tekniska Museét! Vi kollade på gamla bilar, lokomotiv och ångmaskiner. Vi sprang runt i de konstgjorda gruvorna och iscensatte sprängningar (som för övrigt skrämde skiten ur oss båda två...). Två unga män, pojkar på nytt! Vi toppade vårt besök med att gå in i museéts gift shop... Där fanns en mängd tuffa manicker som gigantiska miniräknare, bilar som gick på syre, häftiga robotar och radiogrisar :P Kan ju påstå att jag kommer åka dit och shoppa lite i framtiden ;)

Pusta ut för en stund...

Igår fick jag reda på mitt resultat från tentan i programmering som jag har fasat över... 86/100! Ett härligt VG :P

Jag har även en chans på att fixa filmtentan i veckan. Sen är det bara att briljera exjobbet så är jag färdig sen! Men vad händer sen då? Jobba i Skövde? Slita lite i Stockholm i väntan på jobb där? Vi får se... Jag kanske skjuter från höften och gör någonting mer avancerat... Vi får se vad han hittar på ;)

Min dator är väckt ur sin koma också! Halleleluja! Dessvärre krånglade jag ihop det med min internetbank när jag skulle återställa alla program så nu bär det strax iväg ut på stan.

Ikväll ska jag antagligen sticka och träna med Emil. Lite förkyld är jag dock men jag tror att jag ska klara mig. Kan bli spännande eftersom jag inte tränat sen i våras... Träningsvärk here I come!

Mycket har ordnat upp sig sen igår men det är fortfarande vissa saker som fortfarande ligger och trycker i bakgrunden... Jag kan i alla fall pusta ut en stund och vara glad för det som ordnat upp sig. *pust* *pust*

Frissad å fräsch!

Äntligen nyklippt! Det var sjukt länge sen jag var hos frissan men nu är det gjort! Bort med lejonmanen och trimmad till tusen! Känns grymt bra :P So fresh and so clean!

image73

image74

The Darjeeling Limited

Hade en helkväll med Douglas igår, exclusive. Skönt att för en gångs skull bara hänga vi två. Vi glufsade Mickey D's och tog en öl på Limrick, snackade skit om mestadels film och spel. Efteråt stack vi över till Grand för att gå på bio; The Darjeeling Limited.



Filmen handlar om tre bröder som reser till Indien efter att inte hört från varandra på över ett år. Målet med deras resa är att komma varandra närmre efter deras fars bortgång. En helt makalöst bra film med riktigt välskrivna karaktärer, en god portion humor blandat med en stor portion allvar. Jag tänker inte säga mer om filmen, jag såg den utan att riktigt veta vad jag skulle få se och blev lyckligt överraskad!

Skön torsdagskväll blev det iaf! Och nu är det fredag :P Woohoo!

RSS 2.0