Djungelboken

Hahaha, jag försöker hålla mig lite opolitisk och objektiv i min blogg men det här var så jäkla sött så jag måste dela med mig! Spana in Borgar-Baloo ^_^


Botgöring och Bosson-yl

Fre 29 juni

Jag är ingen vidare bra son. Jag har varit hemma i sthlm i en månad nu och inte tagit mig tid att hälsa på min mor en enda gång... Sprang på henne i Vaxholm för några veckor sedan men det räknas väl knappast? Nej, jag råder bot på det ikväll. Det blir sushi och film hemma hos mor min i Täby, så får jag väl ge en liten resumé av allt jag tagit mig till den sista tiden. Det kommer bli bra och mina synder kanske sköljs bort en aning :)

Bokade tid hos Björn Axén idag eftersom mitt hår behöver lite kärlek. Det är inte helt lätt att hitta en ny frisör bara sådär så jag gick på magkänslan och handplockade en frisörska som heter Nathalie ;) Jag har värsta planen på att sjunga Natalie-låten för henne nonstop under hela klippningen :P Haha, jag kommer väl ut därifrån med halva sidan bortrakad och saxmärken i öronen!

Hörde Bossons nya låt idag på radion! Ingen kan smöryla som den mannen! När han sätter igång med sina whaleorgier (stavas det så?) så blir jag alldeles knäpp! Men det låter juh bra trots allt! Jag ska nog öva lite på mina Bosson-yl i duschen lite senare... Stackars grannar...

Lite kort om igår hinner jag med...

Vi hade lite familjemiddag på La Camera (gamla Martini). Jag åt världens godaste grillade tonfisk med getostrisotto :P Efteråt så stannade vi till hemma hos Carinas syster och hennes man för lite vin. Jag fastnade med min 11 årige halvkusin Johan och diskuterade japansk tecknad film och tv-spel. Kul att prata med någon som vet vad man snackar om! Han ritade även en snygg teckning av mig som jag skulle vilja scanna in och visa, men jag får göra det senare. Jag har iaf kommit fram till att Johan är cool och att han har bra smak när det gäller serier och spel! Det kan nog bli något av honom också ;)

Sommarplågor!

Tor 28 juni

Så här i sommartid blir man överöst med ny musik som slungas på repeat från radioapparater landet runt. Det är förstås inte vilken musik som helst som spelas, utan härligt löjliga låtar med corny texter och catchiga refränger., just pricksis, sommarplågorna är här! Men i år verkar det vara något som inte stämmer... Hittills har väl nivån på låtarna legat hyfsat högt? Trots det så är jag ändå så jäkla nöjd! Även om jag nu alltid åker dit på sopiga sommarplågor varje år... Jag kan inte hjälpa det! Jag älskar dom!

Här är några av de låtar som jag hjärntvättat går runt och nynnar på dagarna i ända;

Ola - Natalie!
Så jävla skön! 80-tals revival! Jag hamnar i någon form av adrenalintriggad extas varje gång den körs! Whoo!

Hello Goodbye - In your arms
Börjar pocka mer på min uppmärksamhet nu, sköna tempoväxlingar och så jäkla skönt gung! Var tvungen att köra den på repeat när jag kom hem igår natt för att mätta begäret lite :P

Enrique Iglesias - PingPongsången!
Jag hade ingen aning om att det var Iglesias som körde den här! Sjukt bra är den iaf! Körde den med hörlurar härom dagen, skum känsla att ha en pingismatch i huvudet...

Markoolio - Ingen sommar...
Den enda riktigt äkta sommarplågan hittills! Han har bara samlat alla sommaraktiviteter man kan tänka sig och tryckt in dom i en text tillsammans med en fånig refräng. En riktig förfestlåt!

Det finns ett gäng till som är helt ok de också men jag kan ju inte lista alla heller? Ni kan ju tipsa eller skriva lite om ni kommer på någon som ni tycker är ball! Vad har ni för favorit egentligen?

Onsdag på söder

Ons 27 juni

Lill-lördag i stora staden! Jag och Camilla hade bestämt oss för att gå ut och äta för att senare möta upp med Arna och hennes kamrater på Aftonbladet. Innan vi stack ut så passade Camilla på att kika upp i lägenheten för att hälsa på farsan och hans tjej. Vi drack lite vin och far min började med någon utläggning om silikonbröst på pensionärer... Ibland alltså! Man märker vart jag fått mitt flumm ifrån!

Efter det stack vi till söder där vi tog en öl och åt lite mat innan vi mötte upp med enmannnashowen Arna. Dessvärre hade hon dumpat resten av ligan eftersom de tydligen var tråkigare än tråkigast (mina ord). Vi snackade lite skit och tog en öl var. Det var riktigt kul att bara luta sig tillbaka och se Camilla och Arna gestikulera iväg bland skolminnen och gamla tokigheter! Lite mys i regnet blev det också innan vi tog tuben hemåt och skildes åt vid vasastan *mjao* ;)

Blev en lugn kväll för att vara vi men ändå alltid lika kul! Imorgon är det min sista arbetsdag sen börjar minst 8 veckors semester! Hahahaha! Sug på den!

En oskyldig kaffe?

Tis 26 jun

Det kunde man ju tro... Men min oskyldiga kaffe med Camilla byttes ut mot en Gargamelpasta och öl! Vi irrade runt på måfå och hittade en liten italiensk restaurang kring sveavägen, det kändes nästan som om vi var på utlandsemester! De hade världens roligaste visitkort med slogan... Pino BUTTAFOCO! Hahahahaha, jag höll på att grina ihjäl mig av skratt!
 
Efter middagen gick vi på rockpub och tog in några öl till och pratade om högt och lågt, så jäkla skönt och skumt på samma gång att träffa någon där man kan prata outömmligt dag efter dag! Vi har knappt känt varandra i en vecka och trots det känns det som om den där torsdagen på Snaps är veckor, kanske till och med månader bort! Knasigt det kan bli ibland =)

Och till alla nyfikna ;)

  

Back on track! -midsommar-

Tis 26 juni

Haha, vad kan jag säga? Förlåt för att jag helt slappat till med skrivandet sen jag kom hem till Stockholm! Det är helt sanslöst vad mycket som händer just nu! Jag kan tyvärr inte svamla mig igenom allt vad jag varit med om men jag kan i alla fall ge er lite stoff om de senaste dagarna och midsommarhelgen! Är ni med nu då? Here goes...!

Torsdag

Ja, jag vet... Torsdagen hör egentligen inte till midsommarhelgen men den kommer spela en saftig roll i helgens pjäs hursomhelst. Den här kvällen träffade jag Camilla på "allvar" för första gången, egentligen träffades vi på Mosebacke några helger tidigare och efter lite luskande och en ansökan om att få praktisera på hennes jobb så bestämde vi oss för att träffas. Sagt och gjort, Snaps på söder fick det bli! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det var jäkligt roligt och att vi pratade ända fram till 04:30 på morgonen... Sömnstatus: 5h

Fredag (Midsommarafton)

Pelle kom in till odenplan vid elvatiden och serverades nykyld öl som intogs med bara överkroppar och pumpande musik! Efter uppladdningen stack vi till skansen för att inta lite sill och nubbe till tonerna av dragspel och sång! Det var en kalasupplevelse, kändes som om vi hamnat på en festival! Underligt nog så lyckades vi hamna bredvid en manlig trekant som verkade tycka att jag och Per var väldigt gulliga när vi dukade upp våra snapsglas och satt och sjöng... Creepy...

Efter skansen blev det fika hemma på odenplan och sedan iväg med Richard till älvsjö för att få oss lite dans och mera sång! Haha, allsång med Simba från Lejonkungen! "Snart e' det jag som e' kuuuuung!", nostalgitripp!

Nästa anhalt blev Berns där vi skulle möta upp med Camilla och Ina. Jag har aldrig varit på Berns tidigare (vad mitt nyktra sinne kan komma ihåg...) men det var verkligen ett prima ställe! Camilla introducerade oss för Rosa Pantern och Ina outade mitt smygbiobesök på Turtles... Hahaha... Typiskt!

Efter Berns åkte jag, Millan och Pelle till odenplan och glufsade kaka och drack kaffe... Blev ännu en all-nighter! Stannade uppe till 09:30! Sömnstatus: 1h

Lördag

Ja... Sömnbrist var det ja! Låg som i koma hela dagen! Men det är inga bekymmer, jag har ju byggt upp något av en rutin för lite sömn och en del alkohol den senaste tiden även om den nu ställdes på sin spets! Jag spenderade större delen av dagen i soffan och vilade upp mig inför kvällen då jag flög iväg till kungsholmen för att träffa Camilla. Vi lirade tv-spel, Tp och drack ett suspekt vin! Safe to say... Jag fick tokstryk i alla spel!!! Sanslöst... Men roligt! Vi kollade även på filmen Superstar som var galet rolig! Däckade in vid ca 07:30... Sömnstatus: 2h?

Söndag

Ni börjar förstå att min hjärna sakta började förvandlas till pulvermos med en aningens för lite pulver vid det här laget va?? Men det spelar ingen roll för jag hade så jäkla kul!

Söndagen fick bli en rehabdag så jag och Camilla stack till Vaxholm för att äta lunch, glass, sola och bada. Helt sjukt att vi fick hela Bogesund för oss själva! Kunde inte bli bättre! På kvällen blev det iaf hyfsat tidig sängläggning, men om man kör en total sömnstatus för helgen... Cirka 8 timmar plus minus lite slappande i soffan! Hahaha, helt galet! Men så är det! Jag hade en helt underbar helg! Tack alla som var med att fixa en underbar midsommarhelg!


Sommar i Stockholm

Tor 7 juni

På tok för mycket att göra! Precis så som jag vill ha det! Jag har hunnit med sol och bad, grillning och promenader i stadens parker, gå på fik och gå på pub. Det kommer nog bli lite spridda skurar i bloggen framöver men jag ska försöka plottra ner det som känns kul! Sommaren är här och jag... Har blivit förkyld av allt badande... Men jag härdar ut och kurerar mig till helgen då det blir mer grill och förhoppningsvis sol och bad igen =)

Njut av sommaren! Den har precis börjat!


Play! A Video Game Symphoni

Lör 2 Juni

Hemma i Sthlm igen, bemött av klarblå himmel och strålande sol! Round-up med Wibben, Mathias och Douglas och strosade sedan runt på stan. Efter stroset blev det en mäktig konsert på just konserthuset. Kungliga symfoniorkestern framförde klassiska verk från spelvärlden. Ruggigt bra!

Efter det blev det söder och Kelly's följt av SGA's efterfest på Kulturhusets takvåning där Douglas lyckades fiska till sig en arbetsintervju på Grin, bra jobbat! Efter efterfesten drog vi till Gamla stan och satte oss i en mystifik källare och drack öl tillsammans med lillasyster Therese, Lollo och Lo. Första dagen hemma i Sthlm blev precis så bra som jag hoppades! More to come...

Här kommer sommaren!

Fre 1 Juni

Så jäkla skönt! Nu är projektet avklarat, presentationen gjord och det enda som står mellan mig och Sthlm är en flaska vin och 24 timmar! Nu startar sommaren på allvar, jag ska bara jaga iväg rusket där ute men det är inga problem med den solen som skiner här inne just nu!

Imorgon ska jag ut med lite vänner på stan. Det blir konsert med kungliga filharmonikorna i konserthuset och sedan förhoppningsvis lite eftersnack på Kelly's borta på söder. Det ska bli så skönt att komma hem! Det verkar bli uppbokat på en gång... Tror att jag har saker att göra hela vägen fram till Midsommar! Det blir fint att få komma hem och röra runt lite så att vännerna får lite omväxling!

Nu ska jag kolla på dålig såpa och vila mig lite inför kvällen. Hoppas vi ses i sommar! Den kommer bli fullspäckad med galenskap!

image26 image25
Varning Sthlm!

RSS 2.0