Hemma hos Bingo Rimér

Tor 5 juli

Åkte norrut till Åkersberga idag och hälsade på Henrik. Jag har jagat honom i en månad nu men han är en sån jäkla arbetsmyra! Vi spenderade dagen på hans nybyggda altan. Solade, drack folköl och grillade korv. Var fint att få en liten catch-up om allting som händer. Senare tittade även Appel förbi för att säga hej, fint att träffa de båda!

Senare på kvällen åkte jag tillbaka in till stan för att möta upp Bibbi, Dogge och Lo. Bibbi hade ordnat det så att vi skulle få dricka lite pilsner hemma hos spjuvern Bingo Rimér. Han hade ett riktigt trevligt krypin med uppstoppad krokodil, strippstång och "kukspegel" på toaletten. Tack så mycket Bibbi för att vi fick hänga där, du är en sådan fixare :P

Självklart missade jag och Dogge sista tuben hem så vi såg till att turista lite i Gamla stan när vi ändå var ute och spatserade. Den är bra fin den gamla delen av Stockholm! Vi stannade även till i Observatorieparken och kikade ut över staden medans vi klämde sista biran och filosoferade över livet och evigheten. Jag vill aldrig åka härifrån... Stockholm i mitt hjärta :P

Så jag mönstrade på en Steamboat...

tis 3 juli

... som låg förtöjd vid strandvägen. Jag hade lite tur med vädret så dagen skulle inte slösas bort på nån jäkla soffa i innerstan! Jag hade nog ingen egentlig plan förutom att ge mig ut på sjön. Att få komma iväg, om bara för en dag, lät som en helt ok idé. Som sagt, jag hoppade på en steamboat och i bagaget hade jag endast smörgås, vatten, bok och handduk (never leave home without one!). Destinationen uppenbarade sig och tog form av södra Grinda, en ö som ligger endast en pyttebit från Värmdö. Vi kastade loss i alla fall och skepp o'hoj med den saken!


Norrskär! Pumpalens!

Resan tog cirka 2½ timmar och var hur skön som helst! Inget slår att få komma ut på sjön! Stor njutning! Väl framme på Grinda hade jag en tanke att hitta mig en plats där jag kunde få vara ifred. Jag gav mig ut i skogen och singlade slant när jag inte kunde bestämma mig för vilken stig jag skulle ta. Det hela slutade med att jag faktiskt hittade min alldeles egna strand med tillhörande klippor! Tjoho!


The Beach

Fick även för mig att jag skulle bestiga lite berg för att få lite överblick i landskapet. Kände mig som en äventyrlig natureboy där jag ryckte fram i skogen =) Hittade till och med lite blåbär att mumsa på! Skogsmulle 2K7...




Spenderade hela dagen med att sola och bada. Helt otroligt att man inte gör sånt här oftare. 150kr t/r för en dag i skärgården! Helgjutet om ni frågar mig! Näe, ut i skärgården med er! Kalasbra!


A night at Faschings

Mån 2 juli

Yep, den här helgen blev riktigt bra den också! I lördags åt jag middag med Milla och Laura och förfestade till både Kobojsare och Botar som heter Anna. Jag fick även träffa Jessie och Jonathan som kom på besök en stund. Ett mycket trevligt par! Tyckte att jag kände igen Jessie och efter lite forskning har det visat sig att du troligen har varit hemma hos mig och min lillasyster på fest in the good ol' days i Täby K! Men det får jag luska i mer nästa gång vi ses!

Efter förfesten med lite sång och lite dans (isborren, the fax-machine etc etc) så drog vi iväg för att kolla läget på Berns och för att få i oss lite drinx. Berns är väldigt trevligt men just i lördags kändes det dött så vi flög förbi Spitfire för en snabb jäger och för att säga tjenis till lillfisen istället. Sist fastnade vi på Faschings, ett jazz/motown hak som var ganska litet men med skön stämning! Vi fick inte så stor nytta av våra danser men vi dammade av några klassiska moves istället!

Jag och Camilla avrundade kvällen med en impulsfrenzy på Mickey D's vid halv fem eller liknande på morgonen, dubbel QP... Smutsigt :P

På söndagen tog vi det bara lugnt, kollade film (Down with love, Ewan Mcgregor!) och käkade socker iklädda mjukisbrallor nästan hela dagen. Vi hann med en liten "strandpromenad" också. På kvällen lagade Milla en grym potatissallad med oliver, fetaost och annat mums, tillsammans med grillad kyckling och en flaska vin i solnedgången på hennes balkong, najs!

Fast Camillas "ska'ru-ha-en-stänkare"-granne är lite creepy...

Bra helg! Idag fick jag besök av Douglas som är uppe på arbetsintervju, lycka till! Sitter och väntar på att han ska bli klar så att vi kan ta en öl i solskenet... Men Douglas är segast i världen... Alltid... Bläää, nu slänger jag mig på soffan och läser om män som hatar kvinnor!

Cheerio!

RSS 2.0