Status:

Jag tror att jag är hungrig... 20 köttbullar och 3 portioner (4dl) makaroner och jag är inte mätt! Vad är det om???


image40


Inget svar från jobbet ännu! Vad håller de på med? Njuter de av att hålla mig på halster? Jag skulle fått svar i fredags men fick ringa upp själv och kolla läget. Fick då till svars att jag skulle få veta på måndag... Det var igår och fortfarande inget svar!

image42

Jag ska få se första avsnittet av säsong 2 av Heroes ikväll! Det ska bli spännande att se vad de hittar på härnäst! YATTA!!!

image43


I övrigt är jag jäkligt lycklig! Hade en av de bästa helgerna på... Inte så länge eftersom jag haft många jättefina helger på sista tiden ;) Men denna helg var VÄLDIGT fin! Jag och Camilla hittade en grym restaurang och våldförde oss på Muffinfabriken! Restaurangen heter El Diablo och om ni någonsin har svårt att komma på ett ställe att äta på... Ät där!!!

image44



Sist kan jag väl bara quota Ben Stiller och Sno från Millans blogg; Love love love love ;)


image45

De e' spa bejbi!

I helgen var jag i söderköping för att avnjuta lite spa tillsammans med familjen. Det är inte ofta vi gör sådana här saker tillsammans så det var mycket trevligt trots självklart gnabb systrar emellan. Jag var förstås lika from som alltid...

Vad fick jag göra då? Jo jag fick en helkroppsbehandling som delas upp i ett antal steg!

1. Av med kläderna och skrubbas från topp till tå (Body scrub...)
2. In i duschen!
3. Koka i en bubblande spenatsoppa i ungefär 20min
4. In i duschen!
5. Smetas in i en alg/ler-blandning för att sedan svepas in i gladpack och bli invirad i sveriges största duntäcke!
6. Ansiktsmassage plus peeling och diverse gägg.
7. In i duschen!
8. Min nya fina lena kropp smetas in i lotion och blir om möjligt ännu mjukare :P

And that's it! Helt klart värt att rekommendera!

Efter detta blev det afternoon tea med scones och MASSOR med bakelser :P (Jag smög in lite kaffe och whiskey när jag ändå var igång...)

Kvällen avslutades med en fem rätters middag!

1. Havskräfta
2. Räkor och kronärtsgegga
3. Kött å potatiskub
4. Ostbricka
5. Sorbet plus jordgubbar

En helt ok måltid om man säger... Jag toppade allt med Rosa Pantern i baren!

Skön helg med frisk luft och avkoppling!

Jag + Agnes Carlson = Sant?

Om jag skulle dejta en svensk kändis så skulle jag passa bäst tillsammans med Agnes Carlson från idol ;) Yepyepyep, låter bra det :P

image38


Källa: http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Trist...

Sovit dåligt i veckan, trist i plugget, trist på hemmaplan... Skönt med det vackra höstvädret dock. Snart sticker jag upp till Sthlm för en andra arbetsintervju. Om det går vägen kan jag iaf lämna det här stället bakom mig och komma tillbaka till det verkliga livet.

På lördag sticker jag till Söderköping för en liten spa weekend, välbehövligt. Lugn och ro (om nu inte systrarna tänker vara i luven på varandra... Eller mobba Far...) med god mat och lite sköna behandlingar. Ser fram emot lite avkoppling. Sjunka ner i en fotölj i salongen med en stor konjagare i handen efter en smarrig tre rätters... Mm-hmm...

Jaja, man kan inte vara på topp jämt. Imorgon blir det ändring på det!

Trist var det iaf inte i helgen! Camilla var som tidigare nämt nere och hälsade på! En utav de mysigaste helgerna jag haft på länge! Lite tomt blev det allt när hon åkte men det råds det bot på ikväll! Lite solsken iaf ;)

image37


Banoffi Pie und Spirited Away

That's right! Tvåan körde en animenatt igår! Lyckades övertyga min fina Camilla att vi skulle glutta på den... Jag tror faktiskt att hon lossnade lite ^_^ 4/5 gav hon den, trots övertygelse om öst/väst propaganda.

Vi åt hamburgare, myste, spelade spel, drack kaffe och åt banoffipie skapad till Milla efter att hon fått ett härligt lönelyft på jobbet, grattis!

Nu ska vi ut på stan och kanske ta oss en latte :P Ikväll blir det födelsedagsfest och kanske kåren.

Tjong!


Jag har aldrig

Hmm, lite seg idag... Blev en visit hos Niklas igår. Vi drog till 2RoK och sedan hem till Agge där vi lyssnade på musik (Synth och Slagsmålsklubben!) och lekte "Jag har aldrig" med Sara, Åberg, Nolle-Linus och en flicka som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på (sorry...). Kalaskul!

Idag sticker jag iväg till Vara (!?!?) för att kolla närmare på ett projekt som jag ska arbeta med. Jag har aldrig varit i Vara men jag hörde på lokalnyheterna nu på morgonen att de tydligen har ett nytt utomhusbad... Najs :P

Min tumme är ingen ost...

Näe det vet jag väl! Men varför måste jag då hyvla bort den då? Inte trodde väl jag att osthyvlar kunde användas som tortyrredskap eller dödliga vapen?! Hur eller hur... Smärta!

Arbetsprovet är iväg! Skönt att slippa tänka på det i någon timme eller två. Ikväll blir det städa, diska (yeah right...) och slappa framför Rome på dvd:n. Den är riktigt bra den serien! Jag har hunnit plöja fyra avsnitt och hittills är jag mer än nöjd :)

Största oket just nu: Inga tvätt tider! Allt är smuts, smuts, SMUTS! När ska en svensson få tvätta egentligen?? Jag vill ha en egen maskin... Blä :P

Måste tillbaka på föreläsning nu! Vi ses!

--

Som sagt... Diska... yeah RIGHT! Det blir till att ge sig ut med Nicky istället :P Låter mycket roligare plus att jag måste få se lite människor, man blir ju knäpp av att sitta inne i en lya i Skövde! Det är juh så tyst här.... SKÅL!

Ett nytt öga!

Jovisst, så har man varit hos optikern för att prova linser idag då! Det gick jättebra, tror att de var lite imponerade av min förmåga av att lägga saker i ögonen :) Men jäklar vilket rött öga jag hade sen då... Jo det är sant, jag sa öga som i ett öga! Jag ska bara ha lins på ETT öga. Tydligen så mobbar mitt öga ut det andra så det får inte vara med och leka ^_^ Skönt tycker jag eftersom jag bara behöver pröjsa halva priset då ;) Enda kruxet med de linser jag fick var att de syns ju för tusan att man har dom! Har aldrig varit med om det... Eller kanske bara inte tänkt på det. Jag får som en ljusblå hinna runt iris på ena ögat... Kommer se lite knasigt ut... Kanske...

Resten av dagen har jag pulat med arbetsprovet. Har skrivit allt nu så det enda som jag har kvar att göra är att gå igenom det några gånger och se så att jag fått med allt som jag vill ha sagt. Sen blir det till att skicka in det och hoppas att de gillar det :)

Nu ska jag slänga ihop en chili! Precis hämtat upp en baguette på fascist-Ica som ska avnjutas tillsammans med kvällsmaten :P

Undrar om jag ska ta mig ut imorgon? Tror att jag vill ha lite lugn och ro hela veckan faktiskt... Fick hem ROME idag som jag ska kika lite på har jag tänkt. Får se hur det blir, kan vara skönt att spara sig till helgen också!

There and back again

Tillbaka i Skövde igen! Kom precis innanför dörren och ska bara kasta av mig väskan för att sedan bege mig iväg på en föreläsning om dataspel pch pedagogik... *yawn!* ;) Nejdå, det blir säkert intressant!

Hemma i Sthlm var jag på arbetsintervju i veckan, jag vill tro att det gick bra eftersom jag fick med mig ett arbetsprov hem och ska tillbaka snart igen på en till intervju. Håll tummarna för mig ;)

Ikväll blir det till att finurla på just arbetsprovet, det är riktigt roliga uppgifter som jag ska genomföra!

Måste springa nu men jag kanske plottrar ner ngt mer senare! Cheerio!

--

Urkas! Vilket krig! Har precis kommit hem från Ica 1200 mil härifrån. Nu är jag pank men min kyl och frys är full av smaskig mat! Till och med en ost blev det! Hah! Jag trodde att jag skulle dö... Så tungt! Bra träning om inte annat!

Kastar in en lasagne i ugnen sen blir det till att kavla upp ärmarna och spotta i nävarna! Sist med avslut på kvällen blir det krypa ner till "My name is Earl" och drömma om flickan på Thorildsplan ^_^

Kablam!

RSS 2.0