Fredag 27/4 2K7

Idag kommer Mange och Tessan till Skövde! Tillfället kunde inte bli bättre, eftersom jag nu händelsevis är i lite behov av gamla vänner hemifrån som har lite koll på en. Det blir mkt mat, dryck och skojsigheter! På lördag ska jag visa lite nya moves som jag plockat upp på dansgolvet, det blir med andra ord Bogrens! Haha, ska bli spännande att se hur Mange the King överlever skaraborg, tror att vi skippar kön till modegrillen lördagnatt iaf om vi ska överleva den här helgen ^_^ Fast behovet av flottiga TjiisBörgers brukar ju vara stort! Släng på mer av den där reeeksalladen!

Idag blir det äntligen klippning också! Beslutsångest... Jag sa faktiskt att jag skulle kapa det långa håret nu inför sommaren och bli lite mer vårdad i looken... Men jag gillar ju min frilla... Fast att klippa av sig håret idag kunde ju bli symbol för en ny fräsch start? Bort med det gamla och in med det nya! Lät bra faktiskt... Hah...

Fått mitt första modell-"jobb" också! Jag ska få skaka min lilla tusch on the catwalk! Visa upp La'Ramis vårkollektion. Spännande! Ska dit på onsdag och prova kläder så får jag se hur det sitter. Gör jag dom inte rättvisa (eller dom inte mig rättvisa) så skiter jag nog i det. Det måste ju kännas bra också!

Dags att springa till jobbet!

RajRaj!

Ons nånting nånting...

Förfest hos Linus som var hur trevligt som helst, kändes som en riktig sommarkväll!

Efter Linus drog vi till kåren, tog lite tid eftersom Rocky skulle vara en god samarit... Kåren bestod utav människor som dödade sånger som borde visas mer värdighet, dvs karaokekväll...  Sjukt trist så vi drog till Krickan... Som snodde min keps!!! Vore lugnt om dom inte hade snott Malins keps (samma modell) för några månader sen! Usch! Hmm... Trevlig kväll men trist att man inte kan lämna sina penaler för en röka!

Just det! Glömde säga att Linus vägde upp sig och fick godkänt! Inte alla som drar fram mintrullen i baren ^_^ Höll på att garva ihjäl mig men ändå sjukt sköj! Höll på att somna men sådana udda grejer höjer alltid humöret :)

Nu blir det mat och sedan däckelidäck!

Söndagsmiddag

Sön 22 apr

Paltkoma! Jag kommer somna in och kanske inte vakna förs än på onsdag igen! Jag har precis kommit hem efter att ha dinerat tillsammans med Jonas och Anna. Vilken festmåltid! Det är inte varje dag man får lyxa till det med oxfilé, skogsbärspaj och kaffe med bailey's. Inte vad min studentkost brukar besto utav precis... Sådan jäkla skön söndagskväll! Mycket bättre än att ligga hemma och dega framför burken!

Jag har för övrigt hittat radiokanalen som gud glömde... Helt iordning med denna stad så finns det en helt meningslös kanal som går under namnet Radio Skövde 93.3. Ett tortyrredskap utan dess like! Kanalen basunerar ut en konstant loop bestående utav ca fyra stycken toner, om och om och om igen! Väldigt hypnotiskt... Kanske något som ortsbefolkningen lyssnar till under nätterna för att glömma varför de egentligen valt att bo mitt i ingemansland, där stormen piskar lika evigt som loopen som spelas på radio...

Ny vecka imorgon! Jag har införskaffat mig en riktig Beefcake frukost bestående utav fiberhavregrynsgröt, russin, banan, knäckebröd och makrill. Dags att försöka lägga på sig lite! Nu känner jag koman komma krypande och sängen hungrar efter min kropp! Imorgon gäller det! Jobba hårt, lukta gott!

image12
Trollbundna av Radio Skövde 93.3

image13
Tittar på bilder ifrån kåren...

Krickelins - Bytte Gammeldansk mot Fernet

Sön 22 Apr

Igår var det stor fest då! Skulle vilja skriva utsvävande och detaljerat but frankly så är jag en aningens trött idag... Men hur eller hur så körde vi igång hemma hos mig vid sjutiden, jag, Sandra, Carro, Johanna och Niklas. Eftersom jag och Nicko kommit fram till att det var trasiga jeans som gällde så prackade jag på Sandra ett par av mina gamla trasor som visade sig passa riktigt bra! Rätt ska ju tydligen vara rätt så flickorna ansåg att jag då skulle låna Sandras kläder... CrossDress Success kan man väl säga! Alltid denna pajas... Snälla far gör mig inte arvslös ^_^

image10

Räds dock icke! Jag gick inte ut i natten iklädd Sandras klänning! Det blev faktiskt trasiga jeans för min del också =) Senare dök Lill-Robban, Micke, Malin och Stoffe upp.
 
Efter några timmars laddning så försvann vi ut i Skövdemörkret mot Krickelins! Sen blir det lite snurrigt... Men jag minns Fernet, sång och dansgolv! Tyvärr kan jag inte komma med några smaskiga skandaler men jag undrar dock varför killar bjuder mig på sprit i baren? Enligt min ack så snälla storasyster så är det för att jag har ett sånt "stjärtigt" ansikte... Schysst, men det vore roligare om det kunde få kvinnfolket att lätta på lädret också... Annars flöt kvällen på i ett härligt tempo utan skavanker. Men då pratar jag ju bara för egen del. Det var ju ett gäng som droppade av som jag inte har en aning om hur det gick för... Grymt lyckat i alla fall! Skönt att slippa kårhuset lite.
 
Tack alla som var med och gjorde kvällen!

Det är mycket nu...

Fre 20 apr

Mycket jobb, mycket träning, mycket mat och mycket fest! Fullproppade veckor för att få kropp och själ i balans. Imorgon blir det trasiga jeans och gammeldansk på Krickelins! Jag kan nog redan nu ana ett saftigt blogginlägg efter den färden... Det kommer bli GRYMT!

Varför syndar jag i veckorna?

Ons... Eller Torsdag till och med! 19 apr

Finns inga ursäkter egentligen... Men varför måste jag egentligen gå ut flera gånger i veckan? Visst, det är ruskigt kul att träffa människor och jag älskar verkligen att snacka skit... Men borde inte känslan av ansvar ta över någon gång? Är jag inte mogen nog att säga nej? NEJ! det är jag inte... Min älskade farbror, som är en dansande clown, har lärt mig att dansa livet ur mig tills jag når tiden i mitt liv då jag har nått min vila, varken fru, barn eller byracka! Jag får helt enkelt hänge mig åt lustar och känslor tills jag känner mig färdig! Och det ser ut som att det fortsätter tills jag hittar någon som säger stopp ^_^

Klockan är mycket men faan ta dig fröken Pettersson som drar mig ut när jag ska chilla (alltid så lätt att skylla ifrån sig ^_^) På lördag ger jag igen på Krickelins... Tror jag... Eller så blir det som vanligt... Fall på eget grepp...

Nu blir det middag... Igen!

"Ju mer jag äter desto modigare blir jag!"


Asta Kask!

Lör 14 apr

Asta Kask

Tjoho! I lördags blev det punk! Askta Kask kom till lilla Skövde och drog av en raketspelning! Det var en skön nostalgiresa där man fick skrika till "Ringhals Brinner" och "Välkommen Hem". Jag och Iona hade laddat hela veckan med att tortera de andra på kontoret med musik från bandet och i lördags fick vi äntligen ladda ur totalt =) Ruskigt roligt var det och för övrigt en kalaslördag. Över 20+ i solen under dagen motiverade trasiga jeans, bar överkropp och frisbee i högsta hugg ^_^ Massor med fest hemma hos Linus, i Mickes och Martins korridor och på kåren där det hade varit damsittning tidigare på kvällen :P Ögongodis tycker vi om =)

image11
Jäkla smilfink...

Att bestiga ett berg...

Sön 1 apr

...i Skövde kan låta som ett dåligt aprilskämt, men det var precis vad jag, Sandra och Johanna bestämde oss för att göra den här ovanligt varma och sköna dagen. Att ta sig från Bataljonen till Billingens topp tog oss ungefär 45 min. Det kändes ganska ovant att knata omkring i skogen eftersom det hänt ungefär aldrig under den tid som jag bott i Skövde =) Men det var jäkligt skönt att få komma ut i friska luften och röra lite på sig.

Väl uppe på toppen lyckades vi lokalisera det vi sökte efter; en lugn sjö att kunna sitta och grilla vid när sommaren börjar komma tillbaka på allvar! Det kändes väldigt overkligt att ligga och sola på en brygga, i skogen, på ett berg, mitt i Skövde ^_^ Det kändes som om vi, som Sandra sa det, gått in i garderoben och kommit ut på andra sidan till en helt ny värld =) Vid sjön fanns även en grillplats som kommer duga alldeles utmärkt om några månader när sena grillkvällar börjar bli mer aktuellt!

Halvägs ner från berget fick vi oväntat sällskap av en lönnfet svart labrador som tydligen tyckte att vi var en rolig trio att spatsera med. Efter att vi fösökt fråga honom (vi kom ganska snabbt fram till att det var en han av väldigt uppenbara skäl...) några gånger om vad han kunde tänkas ha för namn, utan resultat... Fick han helt enkelt nöja sig med det kungliga hundnamnet "Charlie" vilket passade honom utmärkt, även om "Korven" hade fungerat minst lika bra ^_^ Vi bestämde oss för att ta med honom upp på berget igen för att se om hans matte eller husse letade efter honom där.

Utan resultat blev det polisringning och engagerande av stackars hundägare som fick bistå med koppel och support. Tillslut så löste sig allt och vi tog Charlie till polisstationen där han fick möta upp med sin matte. Charlie var en duktig och skojig hund som pratade väldigt mycket och verkade väldigt sympatisk till livet =) Hade vi inte hittat matte hade jag nog varit tvungen att adoptera honom ^_^ men men...

Slutet gott, allting gott!

Mozart aka Charlie!

Mozart aka Charlie!

Sommarens grillsjö! Högst upp på Billingen

Sommarens grillsj?! H?gst upp p? Billingen

Vägen upp till Billingen

V?gen upp till Billingen

RSS 2.0