25år! 2/3 delar kvar!

Tjoho! Idag har jag levt de första 25 åren av mitt liv! Jag räknar det som min första 1/3 eftersom jag satsar på 75 och allt därefter är övertid ;) Jag måste säga att jag är rätt nöjd med vad jag åstadkommit hittills i mitt liv, jag har hunnit göra en hel del!

1-6 = Blajblaj år som egentligen inte räknas. Det enda coola jag gjorde som jag kommer ihåg var att jag bröt båda armarna när jag trillade ner från en klätterställning :P

7-13 = Härliga år som spellevink! Mycket lego, turtles, tv-spel, lek och skoj! Jag träffade mina äldsta och bästa vänner under den här tiden!

Emil, Edvard och Daniel - Kårgänget från Ellapark! Överdos av godis, fläskfilé med gorgonzola och rollenspiel!
Wibben - Dumma gamla björn ;) Varför flytta till malmö? Så mycket mat vi ätit (tack Ginger!) och så många äventyr jag lurade ut dig på ;)
Mange - Största busfröet! Utan dig hade jag blivit en tämligen tråkig kille, you brought action into my life :P tack för den blådåre ;)

14-19 = Tonårsliv! Turbulent tid med en massa skoj, åren mellan högstadiet och fram till studenten! Kort summering; Moped, fester, första kärleken, sex, smygröka, Bylegänget (I fucking love you all!), resor, körkort etc etc. Vem älskar inte sina tonår ;)

20-25 = Tiden efter gymnasiet präglades av en hel del äventyr de med. Under den tiden hann jag med; Spränga minor i det baltiska havet som sambandsbefäl i flottan, köpa min första bostadsrätt, förlova mig, flytta till Skövde för att ge näring åt min pojkdröm att designa tv-spel och nu senast träffa min underbara flickvän; Camilla

25+ = Vad är planen nu då? Nu ska man väl försöka bli vuxen? I vår tar jag examen från högskolan. Då ska jag med stor sannolikhet flytta till en lägenhet i Stockholm stad. Jag ska fixa mig ett heltidsjobb och börja bygga grunden för livet som vuxen... Usch vad trist det lät? Men med pengarna jag får från jobbet tänker jag resa mycket och passa på att se världen! Det blir målet för de närmaste åren! Skapa grund och vidga vyer!

It's gonna be awesome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0