Malmö

Tillbaka i Sthlm igen då. Intervjun gick helt ok men jag har bestämt mig för att inte gå vidare med processen. Jobbet var inte riktigt vad jag tänkt mig och jag skulle kedja fast mig i ett projekt som skulle sträcka ut sig på en alltför lång tidsperiod och kanske samtidigt inte erbjuda det som jag vill åt. Jag hetsar inte ner till Malmö för det. Jag tar det lugnt och fortsätter plugga och luska jobb på mer norra breddgrader. Rätt nöjd med det beslutet måste jag säga :)

Väl nere i skåne fick jag ju tillfälle att träffa Wibben och Mathias igen och det är alltid roligt! Vi var iofs tokslöa i början av kvällen men vi eldade på rätt bra tids nog där vi satt på den självklara Pillevickenpuben (Pikwik) :) På tapeten låg förstås sedvanlig world domination och hur vi kan förändra allt och hur saker och ting borde vara yada yada yada, alltid lika härligt att få spåna om framtiden. Framåt småtimmarna blev det en mer filosofisk ton med godbitar som;

"6 miljarder spyflugor får inte plats i Mathias rum"
"Om man skulle hugga huvudet av 6 miljoner grisar skulle det bli mycket blod"
Scenarier där EU tröttnat på USA och spränger alla NATO-baser för att sedan ta över världen.

Bla bla bla :)


Vaknade morgonen därpå snortrött... Jobbiga fjortisar på tåget, jobbiga småungar på tåget... Hemma igen! En trevlig tripp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0