Ännu en härlig helg!

Jag gör några placeholders här så kan jag trycka in lite info när jag har tid :P

Fredag

Ute med Milla och Arna på Spitfire där jag även träffade Sofi och Yvonne som hittat in till stora staden! Vilken surprise! Senare tittade även Ludde in med sin juristkompis som var lite creepy men även väldigt trevlig. Härligt härligt! Och just det... Nej jag fick inte jobbet som Game Designer på Avalanche, brädad av en gammal branschräv som alltid. Men det ser inte helt mörkt ut. Jag kanske kan få chans på en tjänst som Level Designer med en gnutta tur. Och det tycker jag låter både roligt och bra!

Läjzi Krejsi Lördag

Häftigt ös på Lasergame/dome/town vart vi nu var ^_^ Ett stort gäng blev vi på 10-15pers med Jag och Linus som enda pojkar. Vi konstaterade att det var både bra och trevligt :)

På kvällen åt vi spännande Libanesisk mat på Sahara och dansade magdans, Linus körde några riktigt sköna moves! Efter det avstod vi från 2 timmars kö på Golden Hits och stack till Patricia där vi dansade lite och tog några drinkar. Bra lördag!

Söndag

Höstmarknad och äppelfest på skansen! Jippi! Det blev jättevackert höstväder och en underbar dag på skansen där jag och Camilla njöt av inlagd strömming, rökt ost och korv, hjortronsylt, brända mandlar, äppelkaka mm mm :P Vi såg även björnar, sälar, vargar, lokatter, älgar och söta ekorrar!


På hemvägen såg vi en fotoutställning som var väldigt bra. Vi plockade även upp en DVD-box med LOST som vi spenderade kvällen med att titta på. För mig är det tredje gången men den är lika spännande för det!


Måndag

Pluggpluggplugg! Japp, det gör jag... Ikväll kanske jag ska få gå på Galapremiär och träffa Ola (NAAAAATAAAALIEEE!!!!)! Det tycker jag ska bli kul! Hur den än blir så ska jag och Milla på bio iaf med hennes arbetskamrater och deras killar. Trippeldejt! Kan bli kul!

Nu ska jag läsa lite Hemsöborna innan jag drar ihop lite design till ett edutainment-spel :P

Tjao!


Kommentarer
Postat av: camilla

ja det har varit en bra vecka :) ambitiös utläggning, fast inte lika ambitiös som min ... nu har jag öppnat upp och startat min blogg igen. känns som ett heltidsjobb. haha. puss

2007-10-06 @ 10:51:31
URL: http://stockholmsyndrome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0