Snabbis

Jag har inte orkat blogga på ett tag nu, har haft lite mycket att stå i. Jag tänkte dra lite snabbt vad som händer...

Högskolan är slut as of 26:e maj. Jag har börjat jobba på H&M och backar upp inkomsten med extraknäck i plåtverkstad (tack far!). Allt rullar på som det ska även om det går segt med att hitta heltidsjobb i Stockholm, dumma arbetsmarknad! Det ser ut som om det är rätt dött fram till hösten iom semestrar och dyl.

Jag har dock blivit erbjuden ett jobb som svensk lingvistik testare på Enzyme... i Kanada! Frågan är bara om det är värt att flytta över atlanten i ett år bara för ett jobb som testare i en liten håla i Quebec? Jag är osäker, jag kanske borde stanna i Sverige och hoppas på ett jobb till hösten. Samtidigt kommer jag att bli ganska bitter om jag inte får ett jobb hemma när jag kunde jobba på Enzyme... Jag har stått inför ett likadant val för tre år sedan, men då var jag bara 2 timmar hemifrån, det här kan vara lite mer komplicerat.

Jag måste fundera vidare på det här. Hoppas att alla haft en bra helg! Och ni som var på NGC, hoppas att de va grymt kul! By the by, jag fick en komplimang från den lokala alkisen i lördags; "Vet du att du e' schnygg?"

Still got it ;)

Tjiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0