Valborg - Del 3

Sön 6 maj

Finns inte så mycket kvar att berätta om valborg. Vilket är skönt eftersom jag precis kommit hem från en 24h ninja-luff genom hela västra götaland och är monstertrött!

Hur eller hur... Dagen efter att vi hade varit på Karolinska föreningen skulle jag leka lite med Per som jag inte träffar så ofta. Han har precis blivit av med sin fotboja (tjejen alltså... Inget annat) som han släpat på i några år så nu kan man äntligen få chansen att få se mer utav honom.

Han hämtade upp mig på odenplan och iväg till hagaparken fick det bli eftersom det var sånt jäkla skönt väder! Vi promenerade runt och pratade om dittan och dattan. Jag tror att skrutt Pelle kommer klara sig utmärkt framöver, trots situationen verkar han positiv =) Vi tog en kaffe med fika och bestämde oss därefter att åka iväg till hägersten (tror jag...) för att kika på Pers nya lägenhet som han ska flytta till. Det verkade vara ett riktigt trevligt område, söder om söder är visst inte så pjåkigt! Nära till stan och ändå ett skönt lugn.

Sedan bar det av till Strandvägen för att kika på husbåtar, men vi hittade inga som verkade roliga så det blev vidare ut på Lidingö för att kolla på en gård som en bekant till Per äger. Per hade inte sett gården tidigare och efter att ha gjort det konstaterade vi att den inte var så värst imponerande... Sen drog vi hem... Mer än så var det inte...

Pizza och film med syrran plus Ben & Jerry's! Mycket gott! NU är jag slö... Blir berättelsen om den komprimerade tågluffen nästa gång ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0