Valborg - Del 2

Tor 3 maj

Så vad hände egentligen? Jo, så här var det... På söndagen skulle ju Mange och Tessan åka hem och efter allt som varit så blev det rätt så ensamt när dörren slogs igen. Vad skulle jag göra egentligen ensam med disk, tomma ölflaskor och ett sinne som var rätt labilt? Bästa medicinen mot ett hål i bröstet är ju trots allt värme från familjen och gamla vänner så jag drog fram telefonen och slog numret till Magnus;

"Vänd om!"
"Va?! Vaddå? Har jag glömt nåt?!" 
"Mig!"

Sagt och gjort... Jag överraskade min mor som blev hur lycklig som helst över att få återse sin son en månad tidigare än planerat. Det var bra tajmat. Vi gick på bio och sen åt jag middag tillsammans med mina systrar. Det kändes tryggt att få vara hemma lite.

Valborg då! Jo! Valborg börjar med att jag jobbar... Inte så häftigt kanske men nödvändigt. Tog en promenad längs Drottninggatan ner mot Sergelstorg. Det var länge sedan som jag verkligen uppskattade sorlet från staden. Jag stannade till på Hötorget och spatserade emellan handlarna som jagade kunder med extrapris på färska frukter. Helt underbart!

Sedan var det dags att sätta igång! Jag, Veronica och Anna skulle iväg och grilla hos några klasskamrater till Veronica i Näsbypark. Det fick bli revbenspjäll, som tyvärr förvandlades till små pinnar av kol... Inge vidare, men baguetten var ju god!

Tidigare på dagen hade jag pratat lite med Appel om att hitta på något. Så när jag kände mig färdiggrillad ringde jag upp pojken som precis var på väg till Alvik, det var ju bara att haka på till andra sidan staden till nästa bjudning =)

Borta i Alvik mötte jag och Appel upp Anders som tog oss till bjudningen. Vilka människor jag fick träffa där! Helt underbara! Jag har inte varit med om sådan gästfrihet och öppenhet på länge! Jag blev helt såld! Det visade sig att en utav dom, Bojjan (?), hade landställe i Roslagen nästan borta vid Askholmen (Där jag har landställe för dom som inte vet...) och att dom skulle fira midsommar där. Man kanske ska lura med sig ut?! Fantastiskt roligt var det!

Och sen då? Borde det inte vara slut där? Näe... Klar att det inte är det! Sen stack vi till Karolinska Föreningen för att festa med läkarstudenterna på deras kårhus! Jag märker att jag skrivit en hel massa redan så jag håller tillbaka på några av våra eskapader... Men om jag säger att The Shout out Louds spelade och att dom stängde fem på morgonen så kan ni ju gissa er till vårat tillstånd när vi till sist somnade på St Eriksplan med varsin ostbörgare i näven ;)

Det verkar som om jag får berätta om sista delen om Valborgshelgen imorgon. Tack alla gubbar och gummor för en helt fantastisk Valborg! Jag trodde inte att man kunde ha så kul på en fjortisdag =)  


Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0