Valborg - Del 1

ons 2 maj

Valborg blev en härligt lång och utdragen helg med väldigt mycket innehåll. Eftersom jag skriver så här i efterhand så blir det nog mest en summering. Jag kanske får gå in och lägga till saker i efterhand allt eftersom att jag kommer ihåg dom.

Som sagt! Mange och Tessan kom och hälsade på mig under helgen! Det var så jäkla kul att få visa dom hur jag har det här! Vi hade det gott med mat och en hel del dryck att skölja ner den med. Jag föreslog att det skulle inköpas en låda öl men Magnus, vis som han är, påpekade att han faktiskt skulle vara nere två dagar och därför skulle det behövas åtminstone två lådor... Han hade rätt!

På fredagen så tog vi det "lugnt" hemma. Vi lagade hamburgare, dansade dansmatta och spelade Guitar Hero. Mange fick även hälsa på Jonas som gav oss ett smakprov på hur en omgång Guitar Hero borde spelas. Vi kom inte riktigt upp i den klassen... Jag hade hur kul som helst! Vi körde på tills vi alla höll på att slockna. Då tvingade jag och Tessan, Mange att titta på Sound of Music. Sömn infann sig omgående.


På lördagen gav jag the grand tour av Skövde. Vi knatade runt i Commerce, fikade på Rådhuscafeét, promenerade i Bolougnerparken och senare på kvällen blev det Bogrens Salonger. Vi satte igång med förfesten ganska tidigt med musik och skitsnack. Middagen bestod utav kyckling fajitas med rostade rotfrukter och tzatziki. Mumma var det! Vi stannade hemma lite väl länge tror jag eftersom vi spenderade större delen av kvällen i kö. Kö till bankomaten, kö in till Bogrens och kö till baren. Men den korta tiden som vi faktiskt var på Bogrens var helt ok. MYCKET folk!


Under kvällen såg vi till att varje timma skriva ner vad vi tänkte på... Jag tror att jag skippar att ta med det faktiskt =) Men vem vet... Jag kanske ångrar mig och tar med det senare! Nu är den här delen slut iaf. Nästa gång blir det berättelsen om mitt äventyr i Sthlm och hur man lyckas pricka in så många destinationer som möjligt på bara två dagar!


Må så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0