Nordic Game Conference

Tor 17 maj

Så har man varit på sin första konferens inom spelbranschen! Jag kom hem från Malmö igår kväll och är nu helt slut. Klockan är nu 14 och jag har fortfarande inte stigit upp ur sängen. Var länge sen som jag fick tid till att vila upp mig känns det som. Jag har tittat på de första avsnitten utav Heroes idag och är nu helt såld. Jag tyckte att den verkade lagom töntig för ett år sen när jag först såg pilotavsnittet men efter allt grupptryck så gav jag den en andra chans, spänningen är olidlig!

Konferensen sträckte sig över två dagar och var fullproppad med föreläsningar. Jag passade även på att snacka in mig så mycket som möjligt bland de andra spelföretagen för att göra mig lite mer till känna. Mest var jag väl intresserad över deras syn på Exjobbare eftersom det börjar dra ihop sig till det. Det gick i alla fall hur bra som helst och jag tror att jag kommer kunna fixa in mig utan problem.

På tisdagskvällen var det middag och sedan skeppning till en nattklubb som hette Hipp!. Gratis bar nästan hela kvällen... Vad mer behöver jag säga. Tyckte nog att jag skötte mig fint, iaf när jag fick höra att Linus hade gått fram till en concept artist från Starbreeze (tror jag...) och ätit upp hans cigarett... Haha, han är inte klok!

Så fick jag vara med Mathias och Wibben också, det är alltid kul att få flamsa runt med dom! Vi hade jättekul! Fick träffa Wibbens flicka också som var jättesöt och trevlig.

Vad mer? Det är för mycket för att jag ska orka skriva, men allt gick superbra och jag hade hur kul som helst! Åker nog dit i höst igen för att följa upp. Nu ska jag slappa lite mer och sen gå och träna lite tror jag... Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0