Born to runway!

Tis 8 maj


Vilket rus! Ikväll debuterade jag som mannekäng för en klädbutik nere Skövde! Jag har varit lite nervös hela dagen men när jag väl klev ut i ljuset var det bara att köra på! Vilken show! Jag hade så himla kul! Vem mår inte bra när man får klä sig i snygga kläder och får visa upp sig i spotlight inför en massa människor som bara granskar en uppifrån och ner? En otrolig kick! Det gick så himla bra! Tjoho ^_^

 

Jag har ju lovat att berätta om tågluffen också... Den var också jäkligt tuff! Jag och Niklas kom tyvärr iväg lite sent eftersom vi inte kom i säng förs än vi sextiden på lördagmorgon. Trodde först inte att det skulle bli av, men med lite dedication and devotion så kom vi iaf iväg! Vi fick se metropoler som Herrljunga, Allingsås och fucking Åmål (som faktiskt är en otroligt mysig liten håla! Hamn och allt!). Vi hängde ett gäng med timmar i Göteborg också, besökte gamla Bärs å Bar som tyvärr fått ny dekor... Inte alls lika mysigt som jag mindes det. Vi hade planer på att ta båt ut till Tjörn men tiden var knapp. Sol och blå himmel gjorde dagen underbar med ett skojigt avslut i Åmål där vi fann härbärge hos Niklas syster. Eftersom hennes kompis var en sängfascist så fick jag och Niklas dela på varsin soffa alá 1½ m... Jag fick alltså sova som en ostbåge hela natten/morgonen!

 

Kontentan är iaf att impuls alltid är kul och att små äventyr gör en glad i kropp och själ! Livet ska levas och erfarenheter ska samlas in! Så mycket att göra, så lite tid! Men jag är nöjd med det jag tar för mig! Sitt inte på era slöa små rumpor och slarva bort er tid. Man kan göra mer än man tror på bara 24 timmar och knappt några pengar på fickan! Ut och skapa era egna rövarhistorier!

                         image14


Kommentarer
Postat av: Ellie

Sweet det låter, honey! ^^

2007-05-09 @ 14:47:38
Postat av: Mathias

Lumber-Jack-Cippa! :P

2007-05-14 @ 15:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0