Vilken Tisdag!

Ons 28 mars

Tillbaka på kontoret igen och den här gången stannar jag ända fram till sommaren! Jäkligt kul att vara tillbaka! Jag har haft lite svårt att komma in i jobbet dom senaste dagarna men det blir lättare med tiden.Allt har bara strulat sig för mig hittills, datorer tycker inte om mig!

På tisdagskvällen hade jag tänkt mig att komma hem, diska och bara lulla runt i mina mjukisbyxor men kvällen hade en helt annan plan för mig! Niklas visade prov på stor givmildhet och bjöd in mig till taco-middag hos honom, detta skulle ske vid nio vilket skulle ge mig gott om tid för att hinna diska allt som var kvar sen i lördags (...ja jag vet att jag är lat...) men så blev icke fallet!

När jag väl stod vid disken och flitigt arbetade i mitt anletes svett ringde Kexet från jobbet och undrade om jag inte skulle komma bort till Linus och Charlotte för lite fest. Det gick ju inte för sig tänkte jag eftersom jag skulle vara borta på middag om mindre än två timmar.  När jag senare tänkte på vad jag gjorde, stod och diskade istället för att träffa kompisarna, fick det bli andra bullar och disken fick helt enkelt vänta!

Det blev turbofest på Linus balkong! Sen Turbomiddag med Niklas, Sandy och Gabriel följt av efterfest i Mickes och Martins korridor följt av eftersnack hemma hos mig med Alex ^_^ Jag lyckades klämma in hur mkt som helst på bara en vardagskväll! Lite trött är jag idag men trots allt väldigt nöjd!

Niklas myntade för övrigt ett nytt och fint ord; Stringbrynja ;)

Kommentarer
Postat av: Liten Syster

Stringbrynja..? Do tell!?

2007-04-24 @ 18:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0