På förfest med en bonde och sin ko!

Ons 7 mar

Jag måste erkänna att det här med vitmånad inte är helt fel ändå. Visst det suger framåt småtimmarna när alla andra försvinner in i dimman och ser ut som om dom är gjorda av bulldeg, men ruskigt skönt är det att vakna upp utan ångest för alla konstigheter man brukar hitta på! Och nu kommer jag ju faktiskt ihåg vilka jag har pratat med och vad jag sagt ^_^ fast nu har jag ju iofs inget att skylla på när munnen glappar som en marackas...

På lördagen så åt jag middag med Jonas på kvällen, det blev en lustig afrikansk kycklinggryta som blev riktigt smarrig! Efter det så stack vi iväg på förfest för att möta upp Jonas flickvän Anna och hennes kompisar. Döm av min förvåning när dörren öppnas och i tamburen står en ko med juver och allt! Det visade sig att det var maskeradkväll på kårhuset... På förfesten fanns bland annat kossan Pia, dom japanska tvillingarna (inte äkta alltså...) Anna och Fia samt mjölkbonden Tirre som ömsom poängterade hur söt jag var och ömsom inte kunde förstå varför jag i hela friden kallades för Cippa... Fulla bönder... =)

Förfesten var hur kul som helst men sen måste man ju tyvärr kuta iväg till kåren som på senaste tiden varit såååååå tråkig!!! Det blev inte bättre den här gången när garderobspersonalen lyckades slarva bort min jacka! Frusen kommer jag hem mitt i natten till min port iklädd endast tröja och spiknykter. Självklart inser jag då att mina nycklar ligger kvar i den stulna jackan... Snacka om taskig karma... Trist avslut på kvällen... Bättre lycka nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0