Bastukväll med liveband ^_^

Tors 8 mar

Ännu en onsdag avklarad! Hade en bastukväll med Nicklas, Gabriel och Douglas där sedvanligt skitsnack utvecklades till perfektion =) Efter bastun gick vi till kårhuset där ett coverband som hette DuoJag skulle spela.

På kåren mötte vi upp med Jeppe, Carro, Linda, Sandy, Malin och en full Johanna. Inget utöver det vanliga förutom att jag provade på att köpa alkoholfri öl hela kvällen. Jag rekommenderar det inte, vatten med smak av öl :P

Enligt Malin så var det några flickor i baren som spanade in mig, något som hon skojade och sa att hon inte var förtjust över. Den flickan kommer jag aldrig bli klok på =) Som vanligt förstod jag ingenting av situationen och återgick till min egna lilla nyktra värld.

Coverbandet var riktigt bra! Det var kul med lite konsertkänsla! Och inget kan ju få en att må så bra som när man får dansa till tonerna från "Kom igen Lena"! Vilket drag! Dom avslutade starkt med ett Iron Maiden-medley som nästan fick taket att lyfta!

Nu blir det sängen för att ladda inför sista arbetsdagen med min B-uppsats. Ska bli skönt när det är över och man kan få börja fokusera på att ordna upp livet lite =)

Sov gott allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0